Perić: "Nema opravdanja"

Autor: Beta Beta
četvrtak 30.04.2015.
11:35
Izvor: Beta

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Dejan Perić rekao je da nema opravdanja za njegovu ekipu nakon ubedljivog poraza od Islanda u trećem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Beta/Rukometni Savez Srbije/DS
Beta/Rukometni Savez Srbije/DS

Povezane vesti

Srbija je sinoć izgubila u Rejkjaviku od Islanda sa 22:38 (10:16) u trećem kolu Grupe četiri kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

"Gubimo i pobeđujemo kao tim. Sa promašenim zicerima i tehničkim greškama smo otvorili meč i nedopustivo mnogo golova dobili iz kontranapada. U pripremi za narednu utakmicu svako od nas treba prvo da podje od sebe. Nismo imali mir u napadu, jer smo imali mnogo tehničkih grešaka i nismo doigrali agresivno u odbrani", rekao je Perić, a prenosi Rukometni savez Srbije.

"Zasluženo izgubili velikom razlikom", dodao je on.

Perić je kazao da će Srbija u revanš utakmici u Nišu ići na pobedu.

"Pred nama je revanš meč za tri dana gde ćemo učiniti sve da odigramo kvalitetnije da dođemo do pobede. Verujem u ekipu i momke i uradiću sve da naša igra bude angažovanija i da se u Nišu revanširamo Islanđanima", kazao je Perić.

Kapiten reprezentacije Momir Ilić kazao je da očekuje težak revanš u Nišu.

"Ništa, jednostavno, nije funkcionisalo. Puno tehničkih grešaka gde su nas 'iskontrirali' i postigli puno 'lakih golova'. Međutim, svakako da ništa nije završeno, očekuje nas revanš u Nišu u kojem ćemo svakako ići na pobedu", rekao je Ilić.

Srbija je tako zabeležila prvi poraz u kvalifikacijama, u kojima je u Grupi četiri prva na tabeli četiri boda, koliko ima i Island.

Srbija će u nedelju od 19 sati, u niškoj hali 'Čair', dočekati Island u utakmici četvrtog kola Grupe četiri kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Ne propustite