Partizan dobio "večiti derbi"!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 20.02.2015.
20:20
Izvor: Sportske.net

Rukometaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu na startu 14. kola Superlige čime su napravili iskorak u odnosu na "večitog rivala" kada je plasman u plej-of u pitanju.

rkpartizan.rs
rkpartizan.rs

Povezane vesti

Rukometaši Partizana vezali su treću pobedu u drugom delu sezone pošto su na startu 14. kola Superlige savladali Crvenu zvezdu rezultatom 36:30 (16:14) u SC "Banjica".

Veliki ulog nosila je današnja utakmica 14. kola između "večitih rivala" pošto se Partizan i Crvena zvezda bore za plasman u plej-of. U takvoj postavici stvari Zvezda je bolje otvorila utakmicu stigavši u jednom trenutku i do maksimalne prednosti od 6 golova (13:7).

Snažnom odbranom i dobrom organizacijom u napadu Partizan je do poluvremena smanjio prednost gostiju (14:16) a onda je u nastavku usledio totalni preokret.

Od trenutka kada su crno-beli preuzeli vođstvo Zvezda je gledala u leđa Partizanu a domaćin je u poslednjem minutu stigao do maksimalnih +6 (35:29), da bi do kraja obe ekipe postigle još pojedan gol.

Rukometaši Partizana prekinuli su na taj način seriju od tri vezana prvenstvena poraza u "večitim derbijima" a što je još važnije umakli su Zvezdi na tabeli. Partizan sada ima 17 bodova, a Zvezda dva manje.

Crno-bele je do treće uzastopne pobede u Superligi vodio Sretenović sa osam golova, Radojković je dao šest, dok je kod crveno-belih prvi strelac bio Matušić sa deset pogodaka, od čega samo dva iz igre.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Friday, 20.02.2015
21:23

I 3. put, BRAVO za nase rukometase:-D Ovaj desno na slici je isao sa mnom u osnovnu:-)