''Orlovi'', glave gore, nije sve izgubljeno!

Autor: Beta Beta
subota 13.01.2018.
15:39
Izvor: Beta

Posle debakla na startu, novo iskušenje na Evropskom prvenstvu naš nacionalni tim očekuje već sutra.

Epa/Jacek Bednarczyk
Epa/Jacek Bednarczyk

Povezane vesti

Rukometni reprezentativac Srbije Nemanja Zelenović rekao je danas da je njegova ekipa previše grešila u meču protiv Hrvatske na početku Evropskog prvenstva i dodao da veruje da to nije prava slika nacionalne selekcije.

"Mnogo je lakše sada razmišljati nego juče, malo smo hladnije glave, prespavali smo noć... Nismo bili baš sasvim svoji u ovoj prvoj utakmici, ali šta je, tu je, idemo dalje. Moramo da dignemo glavu i da pokažemo naš kvalitet", rekao je Zelenović, prenosi Rukometni savez Srbije.

Rukometna reprezentacija Srbije izgubila je sinić u Splitu od Hrvatske sa 22:32 (9:14), u utakmici prvog kola Grupe A na Evropskom prvenstvu.

"Imali smo previše grešaka i u napadu i u kontranapadu, što je Hrvatska iskoristila, ali verujem da to nije naša prava slika i da tek treba da pokažemo ono što stvarno znamo", rekao je Zelenović.

U drugom kolu Srbija će u nedelju igrati protiv Švedske, koja je juče izgubila od Islanda sa 26:24.

"Mislim da je Švedska podjednako jaka ekipa kao Hrvatska, ali nisu to pokazali u prvoj utakmici. Izgubili su i mislim da je to jedno malo iznenadjenje, ali verujem da svako svakog može da pobedi u grupnoj fazi. Biće sigurno motivisani protiv nas... Podjednako su dobri na svakoj poziciji, i golmani i bekovi i krila, moramo biti koncentrisani na svaki detalj", rekao je Zelenović.  

Utakmica je na programu sutra od 18.15.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Saturday, 13.01.2018
16:45

Jeste da nikad nista nije uradio za nas pa to i nije Bog zna kakav hendikep, ali, Vujin nece vise igrati do kraja, mozda cak ni Vujic- izgubljeno je ovo i pre nego sto je pocelo, vracamo se vrlo brzo.

avatar
Amar Zornic
Saturday, 13.01.2018
21:51

Covek je ostao sa samo 4 beka u ofanzivi sto bukvalno znaci da nemamo izmenu i nzm kako on planira da Zelenovic odigra sve meceve bez zamene

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Saturday, 13.01.2018
23:25

Ma, katastrofa...