''Orlove'' očekuje paklena atmosfera u Splitu, planule sve karte!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.12.2017.
12:12
Izvor: Sportske.net, jutarnji.hr

Ali, verujemo da su naši reprezentativci spremni i na tu vrstu pritiska.

rss.org.rs
rss.org.rs

Povezane vesti

Juče je počelo Svetsko prvenstvo za rukometašice, a za nešto više od mesec dana gledaćemo i Evropsko prvenstvo za rukometaše.

Domaćin ovog takmičenja biće Hrvatska, sa kojom je naš nacionalni tim u grupi i protiv koje će 12. januara i startovati utakmicom prvog kola grupne faze u Splitu.

Šampionat će biti održan od 12. do 26. januara, a već danas iz Hrvatske poručuju da karata za utakmicu sa Srbijom više nema!

''Ulaznice u Splitu za Srbiju su rasprodate, nema više niti jedne, onih za Island i Švedsku ima još jako malo. Slično će biti u drugom krugu u Zagrebu, Poreč i Varaždin će ‘produžiti sezonu’ na januar, veliki broj rukometnih turista okupiraće četiri naša grada.

Od trenutka dobijanja našeg drugog muškog EP-a u istoriji, po čemu smo jedinstveni, napravili smo veliki posao na promociji EP-a, bili smo u Kelnu na F4 Lige šampiona, bili smo svuda.

Mi ćemo po svemu nadmašiti prethodni EP 2016. u Poljskoj, potući ćemo sve rekorde gledanosti'', uverava direktor marketinga HRS-a Silvio Njirić, a prenosi ''Jutarnji list''.

Podsetimo, Srbija će se takmičiti u Grupi A, sa selekcijama Hrvatske, Švedske i Islanda.

Ne propustite