Obradović poželeo Crnogorkama najlepše želje!

Autor: Ivan Cvetković
petak 13.12.2019.
13:54
Izvor: Sportske.net

Susret dveju selekcija pripao rivalu naših rukometašica.

Epa/Eddy Lemaistre
Epa/Eddy Lemaistre

Povezane vesti

Selektor rukometašica Srbije Ljubomir Obradović nije očajavao nakon poraza od Crne Gore 28:26 u borbi za peto mesto na Svetskom prvenstvu u Japanu.

"Čestitao bih reprezentacijama Srbije i Crne Gore na uspehu koje su postigle, plasmanu u kvalifikacije za Olimpijske igre u martu. Nadam se da će se obe naći u Tokiju. Ova utakmica bila je stvar prestiža. Najbitnije je bilo da se niko nije povredio, mi smo imali dve lakše povrede. Drago mi je da devojke nastavljaju karijere u svojim klubovima zdrave i orne. Čestitam Crnogorkama na fer pleju i korektnosti", rekao je Obradović nakon meča.

Desni bek naše selekcije Anđela Janjušević zadovoljna je ostvarenjem glavnog cilja u Japanu - plasman u kvalifikacije za OI naredne godine.

"Čestitam Crnogorkama na svemu što su pokazale na ovom prvenstvu i izborenim kvalifikacijama za Tokio. Srećne smo sa onim što smo ostvarile. Nadam se da ćemo se naći u Tokiju. Svi smo umorni, bilo je ovo dugo prvenstvo. Uprkos porazu, zadovoljne smo učinkom u Japanu", istakla je Janjušević.

Srbija će igrati na Turniru 2 gde će joj rivalke biti Kina, Mađarska ili Švedska, te trećeplasirani tim sa ovog SP.
 

Ne propustite