Obradović: "Ne mogu u potpunosti da budem zadovoljan igrom"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 02.10.2017.
00:26
Izvor: Beta

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović rekao je večeras posle pobede nad Makedonijom da ne može u potpunosti da bude zadovoljan igrom, kao i da je očekivao težak meč.

rss.org.rs
rss.org.rs

Povezane vesti

"Očekivao sam tešku utakmicu zato što je to Makedonkama bila velika šansa. Našoj ekipi fali težih provera. U prvom poluvremenu nismo bili na nivou drugog dela. Da li važnost utakmice ili mala neuigranost, važno da je odbrana bila aktivnija u drugom poluvremenu i da je sve došlo na svoje mesto. Ne mogu biti zadovoljan u potpunosti, jer je premalo dana, treninga i prostora da radimo. Iskoristili smo maksimalno koliko smo mogli. Čekamo 20. novembar da nastavimo", rekao je Obradović.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije pobedila je večeras u gostima Makedoniju sa 33:27 (14:15) u drugom kolu Grupe tri kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2019. godine.

"Na početku je bilo malo komplikovano, ali je važno da smo ispunile cilj. Nadam se da će ova pobeda biti dovoljna za plasman u Francusku. Moram da pohvalim celu ekipu, odbrana je zaigrala kako zna i ume, a onda smo mi to iskoristile da postignemo lake golove. Imamo dve pobede, srećne se vraćamo u svoje klubove. Nadam se najboljem na Svetskom prvenstvu", rekla je Sanja Radosavljević, levo krilo reprezentacije Srbije.

Srbija se nalazi na deobi prvog mesta Grupe tri sa Švedskom koja je nešto ranije večeras pobedila Farska Ostrva sa 33:15.

Ne propustite