Obradović: "Ima još rezervi, na nama je da ih otkrijemo"

Autor: Beta Beta
subota 09.12.2017.
22:26
Izvor: Beta

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović rekao je da njegova ekipa želi da nastavi dobar niz na Svetskom prvenstvu i istakao da će se na najbolji mogući način suprotstaviti Crnoj Godi u osmini finala.

Epa/Filip Singer
Epa/Filip Singer

Povezane vesti

Rukometašice Srbije sutra od 17.30 u Magdeburgu igraju meč osmine finala Svetskog prvenstva protiv Crne Gore.

"Svako ima svoje adute. Imamo želju da nastavimo dobar niz. Bili smo konstantniji na ovom takmičenju što mi daje nadu za optimizam da možemo da izađemo kao pobednici. O njihovim kvalitetima ne bi trebalo da pričamo. Na nama je da se suprotstavimo na najbolji mogući način, i u odbrani, i u napadu. Uradićemo najbolje", rekao je Obradović, prenosi Rukometni savez Srbije.

Selektor je naveo da ga raduje to što je njegova ekipa od prve utakmice u grupi protiv Kine, pa do poslednje protiv Južne Koreje imala uzlaznu putanju.

"To se posebno videlo protiv Koreje. Imali smo tri gola prednosti protiv Nemačke i Holandije, ali nismo pobedili. Raduje me posebno poslednji meč jer smo ga prelomili na kraju protiv vrlo zahtevne reprezentacije koja je pobedila tu Holandiju. Videli ste kako su Holanđanke ubedljivo porazile Nemačku. Naša reprezentacija ima još mnogo neiskorišćenih rezervi, a nama je da ih otkrijemo već u utakmici u nedelju", rekao je Obradović.

Direktan prenos utakmice Srbija - Crna Gora obezbeđen je na prvom kanalu Radio televizije Srbije i prvom kanalu Radio televizije Crne Gore.

Ne propustite