Obradović: Dobra provera protiv Koreje

Autor: Beta Beta
petak 22.11.2019.
16:44
Izvor: Beta

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović rekao je da je današnja utakmica protiv Južne Koreje bila dobra provera za njegov tim, dok je Jelena Lavko istakla da su ona i njene saigračice imale puno grešaka, ali da su zadovoljne pob

Epa/Eddy Lemaistre
Epa/Eddy Lemaistre

Povezane vesti

"Imali smo jednu mnogo dobru proveru protiv uvek neugodne Južne Koreje. Bio je dugačak put, a ova utakmica nam dodatno pomaže da se osvestimo i aklimatizujemo. Čestitam devojkama na taktički odradjenoj utakmici i na borbenosti", rekao je Obradović, preneo je Rukometni savez Srbije.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije zabeležila je prvu pobedu na pripremnom turniru u Selu. Izabranice Ljubomira Obradovića bile su bolje od domaćina, Južne Koreje sa 28:27 (13:15).

"Imali smo puno grešaka, ali mi je drago što smo stvarali šanse. Promašivali smo zicere, ali smo dolazili do izglednih prilika. Nadam se da će se u narednim mečevima procenat šuta povećavati. Koreja je težak protivnik. Ne igraju rukomet kao mi, jako su brze i nezahvalno je igrati protiv njih, ali sam izuzetno zadovoljna kako smo igrali odbranu", rekla je Jelena Lavko.

Rukometašice Srbije drugi meč na "Seul Kupu" igraju sutra od 8.10 protiv Rusije.

Ne propustite