Novi skandal u srpskom rukometu, otkaz SMS-om: "Valjda čovek misli da je Murinjo..."

Autor: Ivan Cvetković
sreda 25.12.2019.
09:53
Izvor: Sportske.net, Maxbetsport

Dve nedelje od početka Evropskog prvenstva...

Epa-Efe/Clemens Bilan
Epa-Efe/Clemens Bilan

Povezane vesti

Srpski rukomet očigledno ne može bez potresa.

Nije sve u rezultatima koji je povremeno i dogode, već i u maniru na koji se ponašaju birni rukometni faktori u Srbiji.

Selektor Srbije Nenad Peruničić rešio je dužnosti svog dosadašnjeg pomoćnika Nedeljka Jovanovića - SMS porukom!?

"Tačno je, dobio sam SMS poruku u kojoj me Peruničić obaveštava da nisam više njegov pomoćnik. Iskren da budem, nisam očekivao ovako nešto uoči Evropskog prvenstva, koje je u januaru. Zvao sam ga, ali se nije javio. Želeo sam da ga pitam da se napravi video materijal od dve utakmice naše reprezentacije u Austriji i da ga podelimo igračima, da analiziraju igru. Posle tri sata od tog mog poziva dobio sam poruku da ne možemo više dalje jer ne gledamo isto na stvari", otkrio je Jovanović u izjavi za Maksbetsport.

"Njegov način, njegova odluka, nije do mene. Naravno, momcima želim sve najbolje i da prođu bolje nego što su prošli na prošlom velikom takmičenju. o je inače bio način na koji je Peruničić komunicirao sa mnom. Nikada mi se nije javljao na telefon, samo mi je puštao SMS poruke. Valjda čovek misli da je Žoze Murinjo", zaključio je proslavljeni rukometaš uz zaključak da će svoj naredni angažman potražiti u inostranstvu.

Evropsko prvenstvo počinje 10. i trajaće sve do 26. januara, a "orlovi" su u grupi sa Hrvatskom, Crnom Gorom i Belorusijom.

Ne propustite