Nova rokada u sastavu "Orlova"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 14.01.2019.
11:07
Izvor: Sportske.net, rss.org.rs

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić odlučio se za još jednu rokadu u sastavu pred duel sa Brazilom.

Epa/Hayoung Jeon
Epa/Hayoung Jeon

Povezane vesti

Muška rukometna reprezentacija Srbije od 15 časova i 30 minuta igra verovatno odlučujuću utakmicu u preliminarnoj fazi Svetskog prvenstva u Nemačkoj i Danskoj.

Nakon remija sa Rusijom i poraza od Francuske "Orlovi" će odmeriti snage sa Brazilom, a ukliko žele u narednu fazu pobeda se vodi "pod obavezno".

Selektor Nenad Peruničić saznao je pred duel sa Francuzima da je Nemanja Zelenović zbog povrede završio takmičenje, pa je odmah reagovao i pozvao desnog beka Metaloplastike Milana Milića.

Mladi desni bek trebalo bi da debituje u današnjem duelu sa Brazilom, ali će pored njega u timu biti još jedan "novajlija".

Peruničić je odlučio da napravi rokadu na poziciji golmana, pa je tako umesto Vladimira Cupare za današnji meč u tim uvrstio golmana Vardara Dejana Milosavljeva.

Milosavljev je bio deo tima koji je učestvovao na prošlogodišnjem Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj, ali na prva dva meča tekućeg Svetskog prvenstva nije bio u sastavu.

Ne propustite