Nenadić pretio Cvetkoviću, pravi se prostor za Peruničića?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 01.03.2018.
10:52
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Bivši selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković tvrdi da mu je Petar Nenadić pretio i otkriva zašto se vodi hajka protiv njega.

Epa/Antonio Bat
Epa/Antonio Bat

Povezane vesti

Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije razrešio je dužnosti sada već bivšeg selektora Jovicu Cvetkovića kojeg su igrači optužili da je na Evropskom prvenstvu ekipu vodio u pijanom stanju!?

Odmah nakon smene Cvetković je reagovao i uzvratio optužbama tvrdeći da su igrači bili ti koji su pijančili posle utakmica, a za "Alo" je otkrio da mu je prećeno.

"Vodi dobro računa šta pričaš o nama jer mi znamo mnogo više nego što ti misliš! Nemoj lagati novine da smo izlazili i prati sebe svojim neznanjem i alkoholom! Sram da te bude svojih godina i laži!!!", stoji u poruci koju je Cvetkoviću navodno poslao Petar Nenadić.

Jovica Cvetković ujedno tvrdi da je sve što se prethodnih dana dešavalo unapred osmišljeno kako bi RSS napravio prostora za imenovanje novog selektora.

"Samo su tražili razlog da me sklone. Čak i da smo prošli u polufinale EP, opet bi me sklonili. Prave prostor da angažuju Nenada Peruničića", tvrdi Cvetković.

Posle svega što smo slušali prethodnih dana jasno je i to da nam se rukomet, žargonski rečeno, nalazi u kanalu i da je veliko pitanje hoće li u narednom periodu nešto krenuti na bolje.

Ne propustite

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Thursday, 01.03.2018
16:41

Nije da cvele treba da ostane ali daleko od toga da treba perun il bilo koji iz srbije......iskljucivo stranac, skandinavac, nemac......

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Friday, 02.03.2018
14:29
avatar
Ninoslav Krejic
Thursday, 01.03.2018
15:24

Pa ovo je stvarno katastrofa u rukomet dovesti prave ljude poput Branislava Pokrajca Igora Butulije i brace Perunicic a naravno Skrbic da ostane na funkciji

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Thursday, 01.03.2018
16:02

Bas cemo da prosperiramo sa Nenadom Perunicicem i Igorom Butulijom...

avatar
Amar Zornic
Thursday, 01.03.2018
12:09