Nemice su mogle do polufinala preko Srbije, ali su naišle na tvrd orah! Sad je na redu - botanička bašta!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 09.12.2019.
10:30
Izvor: Sportske.net

Ljuba Obradović će pokušati na najbolji mogući način da pripremi reprezentaciju Srbije za odlučujući meč na takmičenju.

Beta/Saša Đorđević/Ds
Beta/Saša Đorđević/Ds

Povezane vesti

Srbija ima šanse i za polufinale Svetskog prvenstva nakon dve pobede.

Naše rukometašice su uspele da savladaju Nemačku, i dalje prvoplasiranu ekipu u našoj grupi koja je mogla da se plasira u polufinale pobedom nad našom reprezentacijom.

"Mi iz utakmicu u utakmicu idemo u drame. Ova nam je bila jako bitna kao i ona juče. Sada imamo četiri boda. Uvek je to u Srbiji, čekamo druge rezultate. Imamo dan odmora, i spremamo se za Dansku. I Nemačkoj je danas ovaj meč odlučivao, jer bi imale još dva boda i pobegle bi svima. Igrale su one jako kvalitetno i dobro. Mnogo mi je drago što se niti jednog momenta nismo predavali. Imali smo +5, pa -1, i nismo se predavali. Nismo očekivali ovo, nismo ni ono... Moramo da ćutimo, čekamo da se sve završi", kaže selektor Obradović.

Sledeći meč je protiv Danske, a ukoliko se rezultati poklope, naš tim bi mogao da igra i polufinale u slučaju pobede.

"Moramo pokušati da se spremimo i pobedimo Dansku. Ako bude dovoljno, bude. Sutra je dan odmora, rekao sam devojkama da ćemo ići na jedan izlet, u botaničku baštu. Prvo neka se naspavaju, jako su teške utakmice. Fizioterapeuti će odraditi svoj deo posla, jer nam Jovana Stoiljković zaista treba. Žrtvjuje se mnogo i ovom prilikom zaista čestitam svim devojkama",
rekao je Ljuba Obradović.

Ne propustite