Ljubav prema klubu - Bivši igrač novčano pomogao Partizanu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.03.2015.
10:09
Izvor: Sportske.net

U vremenu kada sportski klubovi grcaju u dugovima i finansijskim problemima, posebno oni koji nisu profitabilni, u Partizanu se dogodilo da igrač novčano pomogne nakon što je pronašao novi klub i tako omogući ekipi da registruje pojačanja.

rss.org.rs
rss.org.rs

Povezane vesti

Samo dan nakon što je FK Partizan finansijski pomogao KK Partizan NIS i tako omogućio trinaestrostrukom uzastopnom šampionu države da pronađe pojačanje za finiš sezone, iz Humske stiže još jedna sjajna priča.

Ovoga puta pojedinac je pomogao klubu i omogućio mu da registruje pojačanja kako bi u drugom delu sezone pokušao da se domogne borbe za plasman u Superligu.

Ivan Dimitrijević dobio je ponudu iz Austrije, potpisao za ekipu ECE Buls iz Bruka a odmah nakon pronalaženja novog angažmana rešio je da novčano pomogne svom Partizanu.

Pre polaska u Austriju Dimitrijević je ostavio određenu sumu novca kako bi klub u "foto-finišu" isplatio dug prema Savi Mešteru i tako registrovao trojicu igrača koji su u januaru dovedeni na Banjicu.


Račun RK Partizan na taj način je odblokiran a pojačanja registrovana pa crno-beli posle pobede u "večitom derbiju" ponovo imaju šanse da ligaški deo sezone završe među četiri najbolja tima i plasiraju se u Superligu.

Šta drugo reći osim, kapa dole za mladog Ivana Dimitrijevića!

Ne propustite