Koliko bi novca Zvezdi trebalo da bi postala prvak Evrope?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.04.2020.
22:30
Izvor: Sportske.net, balkan-handball.com

Ali, u kom sportu?

BETAPHOTO/HINA/Lana SLIVAR DOMINIC/MO
BETAPHOTO/HINA/Lana SLIVAR DOMINIC/MO

Povezane vesti

Proslavljeni rukometaš, a onda i dugogodišnji trener Veselin Vujović, aktuelni šef struke Zagreba, dao je zanimljivu izjavu za rukometni portal ''Balkan Handball''.

Jedna od tema koju je popularni Vuja prokomentarisao bilo je i finansiranje klubova, uz osvrt na jednu od svojih ranijih izjava po tom pitanju, a u vezi sa Crvenom zvezdom.

''Ja sam navijač Zvezde. U jednom intervjuu sam rekao: 'Dajte mi budžet koji ima košarkaški klub i ja ću da budem prvak Evrope'. Neki ljudi su me tada kritikovali da napadam Zvezdu, a ja sam samo rekao da taj budžet nije dovoljan u košarci da budeš prvak Evrope, ali kada bi Rukometnom klubu Crvena zvezda dali 8.5 miliona evra mogli bismo da budemo prvaci Evrope. To sam hteo da kažem'', objasnio je Vujović.

Dugo već nismo bili svedoci nekog rukometnog spektakla u našoj zemlji, a Vujović veruje da bi se značajnijim ulaganjem, na primeru Zvezde, povećalo i interesovanje ljubitelja sporta za rukomet.
-
Bonus

''Usmeriti taj novac na pravu stranu bio bi veliki dobitak. Siguran sam i mogu da potpišem da bi 'Arena' bila puna ako bi rukometaši Zvezde igrali odlučujuću utakmicu za odlazak na Fajnal for Lige šampiona. Nama u rukometu je trebalo da se dogodi neko ko je jak i finansijski i politički.

Nama su se nažalost dogodili oni koji se guraju, ulizuju i uvlače da bi se održali na površini, a voda im je preko nosa. Takve treba potopiti, neka se udave i dovesti nekog drugog," poručio je Vujović, a njegovu kompletnu izjavu možete videti OVDE.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Petar
Monday, 13.04.2020
01:09

Uuu jee, stvarno? Izmislio si vrucu vodu. Mozes i vaterpolu sa duplo manje para, u bocanju sa pet puta manje para, itd, itd...

avatar
Monday, 13.04.2020
00:22

Politika je sprecila da Partizan postane ono sto je Vardar sad.