Još samo 10 dana - Euforija u Hrvatskoj pred meč sa Srbijom

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.01.2018.
18:44
Izvor: Sportske.net, index.hr

Selektor reprezentacije Hrvatske očekuje ogromnu podršku sa tribina na otvaranju Evropskog prvenstva.

Epa/Sebastien Nogier
Epa/Sebastien Nogier

Povezane vesti

Još deset dana ostalo je do početka Evropskog prvenstva u Hrvatskoj, a centralni događaj u okviru prvog kola grupne faze takmičenja biće duel u splitskoj ''Spaladijum Areni'', između Hrvatske i Srbije.

Imajući u vidu i rezultate prethodnih godina, ali i činjenicu da je Hrvatska domaćin, jasno je ko je favorit u ovom duelu, a interesovanje je ogromno.

Karte su odavno rasprodate, a selektor reprezentacije Hrvatske Lino Červar otkrio je da i oni koji nisu uspeli da dođu do ulaznica najavljuju dolazak u Split.

''Za utakmicu sa Srbijom je dvorana već rasprodata, čak i iz mog Umaga su ljudi rezervisali hotele, dolaze ovde, iako nemaju ulaznice. Kažu mi da će moći kupiti karte barem za utakmicu protiv Islanda.

Osećam strašnu privilegiju što kao reprezentacija igramo u Splitu. Srećni smo i pravimo se važni jer smo osetili 'puls' naroda na jugu'', izjavio je Červar, a prenosi ''Index''.

Inače, pre početka šampionata, Hrvati će imati jaku proveru protiv reprezentacije Crne Gore. Taj meč je zakazan sa 5. januar i imaće humanitarni karakter.

Ne propustite