Hrvatski reprezentativac poručio srpskim ''Orlovima'': ''Neka prave štetu nekom drugom!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.01.2018.
14:48
Izvor: Sportske.net, jutarnji.hr

Hrvati znaju odakle im preti najveća opasnost, Marko Kopljar posebno izdvojio jednog našeg igrača.

EPA/MARIJAN MURAT
EPA/MARIJAN MURAT

Povezane vesti

Još samo dva dana ostalo je do početka Evropskog prvenstva u Hrvatskoj, a domaća selekcija će prvog dana takmičenja u splitskoj ''Spaladijum Areni'' dočekati reprezentaciju Srbije.

U susret ovom duelu, jedan od najiskusnijih hrvatskih igrača Marko Kopljar upozorava da je reprezentacija Srbije sposobna da iznenadi, ali on veruje da se to protiv njegovog tima neće desiti.

''Teško je reći koliko su oslabljeni izostancima nekih igrača, sigurno je da će im nedostajati, ali još je uvek to neugodna ekipa, sposobna biti mina nekom od favorita.

Oni poslednjih nekoliko godina funkcionišu upravo na tom principu, uvek su u stanju skinuti nekoga, a za nešto više nedostaje im kontinuitet rezultata.

Dakle, sposobni su napraviti veliku štetu, a mi u petak ne smemo dopustiti da se to dogodi. Neka štetu prave protiv nekoga drugoga'',
poručio je Kopljar.

Od naših igrača posebno je izdvojio Petra Nenadića, ali upozorava i na ostale.

''Nenadić je igrač prepun trikova, vrlo nezgodan. Igrač koji je ni iz čega u stanju stvoriti nešto. Ako ga pustiš, ako ga ne paziš, može biti izrazito opasan.

Imamo neke planove kako ga zaustaviti, ali naravno da o tim planovima neću govoriti pre utakmice.

Isto tako, mi na Srbiju moramo gledati kao na protivnika kojeg moramo zaustaviti kao ekipu, ne smemo se fokusirati samo na Nenadića i dopustiti ostalima da se razmahnu'',
istakao je Kopljar, a prenosi ''Jutarnji list''.

Ne propustite