Hrvatska u dramatičnoj završnici srušila Beloruse

Autor: Beta Beta
četvrtak 18.01.2018.
23:05
Izvor: Beta

Rukometna reprezentacija Hrvatske pobedila je večeras u Zagrebu selekciju Belorusije sa 25:23 (15:12) u prvom kolu druge faze Evropskog prvenstva.

EPA-EFE/ANTONIO BAT
EPA-EFE/ANTONIO BAT

Povezane vesti

Rukometna reprezentacija Hrvatske pobedila je večeras u Zagrebu selekciju Belorusije sa 25:23 (15:12) u prvom kolu druge faze Evropskog prvenstva.

Hrvatska sada ima četiri boda u Grupi I, dok je Belorusija i dalje bez bodova.

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Luka Stepančić i Marko Mamić sa po pet golova, Luka Cindrić je postigao gol manje, a Zlatko Horvat je meč završio sa tri pogotka.

U redovima Belorusije najbolji je bio Andrej Jurinok sa šest golova.

Hrvatska je kontrolisala utakmicu, ali je u samoj završnici dozvolila Belorusima da se vrate u meč i umalo domaćin šampionata Evrope nije ostao bez boda.

Belorusija je imala loptu na minut i po pre kraja, nije pogodila, a onda je nešto više od minut pre kraja pogodio Cundrić za 24:23. Rukometaši Belorusije nisu iskoristili poslednji napad, a Marko Kopljar je nakon toga samo potvrdio pobedu Hrvatske. 

Hrvatska u narednom meču Grupe I igra protiv Norveške, a Belorusija protiv Švedske.

Rukometaši Norveške su ranije danas pobedili Srbiju sa 32:27.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juvealexx
Friday, 19.01.2018
01:35

Lino podnesi ostavku dok još imamo šanse ovo je bilo mučno gledati ,igra "bez igre" nijedne uigrane akcije ,stalno forsiranje 2 srednja vanjska umjesto lijevaka , a kad treba ići u kontru ili polukontru mi stajemo , sad se vidi da nisi toliko dobar trener koliko si imao sreće da si vodio Balićevu generaciju