Hrvatska - Červar najavio oproštaj?

Autor: Beta Beta
nedelja 26.01.2020.
21:39
Izvor: Beta

Selektor rukometne reprezentacije Hrvatske Lino Červar rekao je da ništa ne zamera svojoj ekipi i da je ponosan na osvojene medalje, posle poraza u finalu Evropskog prvenstva.

Epa/Friedemann Vogel
Epa/Friedemann Vogel

Povezane vesti

Hrvatska je večeras u Stokholmu osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu, pošto je u finalu izgubila od branioca titule Španije sa 20:22. To je bio treći poraz Hrvatske u finalima evropskih prvenstava.

"Šteta za zlato, ali treba da budemo zadovoljni srebrom. Ovo je bila rovovska bitka u finalu, nije bilo Cindrića, a naši spoljni igrači nisu bili raspoloženi. Španci su bili čvrsti i jaki u odbrani, na kraju smo ipak ostali bez snage i koncentracije.

Čestitam svojim igračima na celom turniru, krvavo su zaradili ovo finale. Ništa im ne zameram, za zlato je trebalo malo više, ponosno se vraćamo kući", rekao je Červar za RTL, prenela je Hina.

Červar će ove godine napustiti reprezentaciju Hrvatske, sa kojom je osvojio sedam medalja.

"Zahvalan sam i ponosan za sve medalje koje sam osvojio i ne mogu se žaliti. Zahvalan sam svim igračima koje sam vodio i svim pomoćnicima. Ja više neću voditi Hrvatsku na evropskim i svetskim prvenstvima", naveo je Červar.

Ne propustite