Hoćete li bodriti ''Orlove'' protiv Crne Gore?

Autor: Beta Beta
utorak 28.10.2014.
07:50
Izvor: Beta

Rukometni savez Srbije objavio je u ponedeljak da je ostalo malo ulaznica za predstojeći duel sa Crnom Gorom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016, i da će te karte moći da se uzmu u sredu, na dan utakmice.

rss.org.rs
rss.org.rs

Povezane vesti

Ulaz na utakmicu Srbija - Crna Gora biće slobodan, ali uz obaveznu ulaznicu. Karte se preuzimaju uz bilo koji identifikacioni dokument sa slikom ili sa članskom kartom RSS.

"Zbog velikog interesovanja za karte za utakmicu koje smo imali od rukometnih klubova, naših partnera i sponzora, ostala nam je mala količina ulaznica, koju ćemo pustiti na blagajni hale Pionir. Hvala svima na velikom interesovanju za utakmicu, kao i na razumevanju onima koji neće doći do ulaznice za ovaj meč", rekao je generalni sekretar RSS Božidar Đurković.

Ulaz na utakmicu Srbija - Crna Gora biće slobodan, ali uz obaveznu ulaznicu. Karte se preuzimaju uz bilo koji identifikacioni dokument sa slikom ili sa članskom kartom Rš.

Ulaz u halu Pionir biće otvoren u sredu od 18.00, a karte će moći da se uzmu od 15.00. RSS je pozvao sve zainteresovane da što ranije dođu na meč da se ne bi stvarala gužva.

Srbija u sredu protiv Crne Gore počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Poljskoj 2016. godine.

Ovo je prvi susret ovih reprezentacija posle razdvajanja dve države 2006. godine.

Ne propustite