EP - "Orlovi" parirali Francuzima 15 minuta

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 22.01.2018.
19:39
Izvor: Sportske.net

Muška rukometna reprezentacija Srbije upisala je drugi poraz u drugoj fazi Evropskog prvenstva u Hrvatskoj. "Orlovi" večeras nemoćni protiv aktuelnog svetskog šampiona.

Epa/Antonio Bat
Epa/Antonio Bat

Povezane vesti

Srbija je u drugom kolu Grupe jedan u Zagrebu poražena od Francuske rezultatom 39:30 (19:12).

"Orlovi" su nakon poraza od Norveške bez ikakvog pritiska ušli u duel sa aktuelnim šampionom sveta, ali nisu pokazali pristup kakav se očekuje, bez obzira na to što su već ostali bez šansi za plasman u polufinale.

Posle nepuna dva minuta igre Srbija je ostala bez Mijajla Marsenića koji je zaradio direktan crveni karton zbog udaranja protivničkog igrača u lice.

Otpor "Orlova" trajao je samo 15 minuta, a potom je Francuska ubacila u viši stepen prenosa i do odlaska na odmor stigla do sedam golova razlike.

Nastavak meča predstavljao je otaljavanje posla za Francuze, a u tome su im pomogli naši reprezentativci koji odbranu gotovo i da nisu igrali.

Najsvetlija tačka u našem nacionalnom timu bio je golman Tibor Ivanišević koji je u drugom poluvremenu sprečio katastrofu.

Najefikasniji u našem timu Nemanja Zelenović sa 7 golova, pratio ga je Petar Nenadić sa golom manje, a kod "Galskih Petlova" sjajna partija Luke Karabatića (7 golova) koji je proglašen za igrača utakmice.

Srbija svoju poslednju utakmicu na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj igra u sredu protiv selekcije Belorusije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite