Dragana Cvijić nas baš obradovala, kako je lepo čuti ove reči!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 08.12.2018.
13:43
Izvor: Sportske.net

Srpska reprezentacija nastavlja takmičenje sutra, umesto danas.

Epa/Georgi Licovski
Epa/Georgi Licovski

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije je uspešno prošla prvu fazu, a u drugoj mora da ima još bolje rezultate ukoliko misli da se nađe u polufinalu.

Dragana Cvijić se u potpunosti oporavila od povrede koju je imala pred početak ovog prvenstva, a sada ističe da joj ova pauza prija.

"Prijala nam je pauza posle tri teške utakmice. Žao mi je što nismo igrale u subotu ili čak dan ranije u petak sa Ruskinjama, jer nas čeka paklen ritam od tri utakmice u četiri dana od nedelje do srede. Neće biti lako, niti jednostavno, jer nemamo vremena za oporavak. Očekuju nas dve teške utakmice u dva dana. Ne možemo da kukako, nemamo ništa od toga. Već sada spremamo i duel sa Crnom Gorom, jer nećemo imati vremena posle Rusije. Taj teži put nam se uvek nameće. Od malih nogu nam je tako. Navikli smo. Za mene ništa novo, ne može ništa da me iznenadi", rekla je Dragana Cvijić koja je imala i povredu pred početak ovog prvenstva.

Veoma je lepo čuti sledeće reči, Dragana kaže da odavno nije bila ovakva atmosfera u reprezentaciji.

"Garantujem da ćemo dati sve od sebe. Raduje me što ceo turnir igramo srcem, što ginemo jedna za drugu. Zbog toga sam ovde i zato sam srećna. Odavno tako nije bilo u reprezentaciji. Ova ekipa može da ode daleko, samo da je malo sreće, malo bolji žreb i dan pauze", istakla je ona.

Naši pivotmeni bi mogli da odigraju veoma bitnu ulogu u sutrašnjem meču protiv Ruskinja.

"Nadam se da će biti prostora za mene i Slađu (Slađana Pop Lazić). Igraju izuzetno dobru odbranu, ne izlaze previše, blokiraju dosta. Blokom sarađuju sa golmanom koji odlično brani. Moramo igrati široko, tražiti šansu preko krila, između 1 i 2, 2 i 3 u odbrani. Igrale smo sa njima na pripremama. Trče strašno, polukontru, kontru, tu je Managarova prva. Moramo to da sprečimo, da trčimo do iznemoglosti. Verujem da možemo izdržati u takvom tempu 60 minuta i pobediti olimpijskog šampiona. Nema drugog izlaza, bez pobede smo dole, sa pobedom se nadamo poufinalu", kaže Dragana Cvijić za RSS.

Ne propustite