Cvetković saopštio širi spisak za Evropsko prvenstvo

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.12.2017.
15:33
Izvor: Sportske.net

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković saopštio je danas širi spisak igrača na koje računa za predstojeće Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj.

Epa/Jacek Bednarczyk
Epa/Jacek Bednarczyk

Povezane vesti

Nešto više od mesec dana pre početka Evropskog prvenstva za rukometaše selektor "Orlova" Jovica Cvetković saopštio je širi spisak na kojem se nalazi 28 imena.

Kontinentalna smotra održava se u Hrvatskoj od 12. do 28. januara sledeće godine, a takmičenje će se održati u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Varaždinu.

Reprezentacija Srbije nalazi se u Grupi A sa selekcijama Hrvatske, Švedske i Islanda, a svoje mečeve će igrati u Splitu.

Evo imena igrača koje je selektor Cvetković uvrstio na širi spisak:

Golmani: Dejan Milosavljev (Partizan), Strahinja Milić (Vardar), Vladimir Cupara (Ademar Leon), Tibor Ivanišević (Skjem Handbold);

Bekovi: Žarko Šešum (Gepingen), Stefan Vujić (Steaua), Petar Nenadić (Vesprem), Petar Đorđić (Meškov Brest), Momir Rnić (Rajn Neker Leven), Stefan Ćirić (Obilić), Nikola Crnoglavac (Konstanca), Milan Jovanović (Vojvodina), Nemanja Zelenović (Magdeburg), Aleksandar Stanojević (Goctepe), Ilija Arbutović (Vardar), Draško Nenadić (Fuhse Berlin), Darko Stevanović (Partizan), Marko Vujin (Kil), Nemanja Obradović (Visla Plok);

Krila: Vukašin Vorkapić (Metaloplastika), Darko Đukić (Kielce), Bogdan Radivojević (Rajn Neker Leven), Dobrivoje Marković (PPD Zagreb), Nemanja Ilić (Feniks Tuluz), Vanja Ilić (Metalurg);

Pivotmeni: Bojan Beljanski (Bregenc), Rastko Stojković (Meškov Brest), Mijajlo Marsenić (Fuhse Berlin);

Prvi meč u "Spaladium Areni" reprezentacija Srbije igra 12. januara od 20:30 protiv selekcije Hrvatske, a već sada je poznato da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta.

Ne propustite

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DR DRE
Tuesday, 05.12.2017
16:51

ZIVELA SRBIJA!

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 05.12.2017
23:04

Strasan tim , nesto tipa u fudbalu , samo jos jaci .nadam se da cemo uspeti da uradimo nesto

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 09.12.2017
12:52

Šteta što nema Nikčevića i Stanića, imali bi strašan tim.

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 06.12.2017
14:09

Bez tih penzionisanih ( prerano neki ) pozvao je zaista najlvalitetnije . Sad samo da ne bude nekih iznenadjenja prilikom skracivanja . Pivoti i nisu toliko losi , veca mana ovog tima su pozicija golmana i levog krila mada ni ovi nisu losi . Nek se paze komsije u Splitu . A naravno da necu izneveriti ;)

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Wednesday, 06.12.2017
11:07

Naravno, i dominantniji pivot nam treba, sa tim odavno kuburimo...

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Wednesday, 06.12.2017
10:56

Nikad nisi izneverio na ovim vestima:-D Jedino mozda taj golman, ali, ne moze ni Stanic vecito da brani, a bas bi bila fora da su jos i ovaj put tu bili Nikcevic i Ilic, zasto da ne i Toskic. Koga je selektor jos mozda mogao da pozove, sta mislis?