Cvetković: "Dok je bilo snage, parirali smo"

Autor: Beta Beta
četvrtak 18.01.2018.
21:25
Izvor: Beta

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković rekao je da je njegova ekipa parirala Norveškoj u večerašnjoj utakmici dok je imala snage i dodao da će nacionalni tim u preostala dva meča na Evropskom prvenstvu pokušati da uradi što više.

Epa/Antonio Bat
Epa/Antonio Bat

Povezane vesti

"Zadovoljan sam sa onim što je moja ekipa pružila na terenu. Da ne zaboravimo igrali smo protiv svetskih vicešampiona posle tri teške utakmice i ne puno dana za odmor. Dok je bilo snage, parirali smo. Igrali smo dobro u fazi napada u nekim segmentima koji su falili ranije. U ovom momentu i okolnostima ovo je dobar rezultat za nas", rekao je Cvetković, prenosi Rukometni savez Srbije.

Rukometna reprezentacija Srbije izgubila je danas u Zagrebu od Norveške sa 32:27 u prvoj utakmici druge faze Evropskog prvenstva.

Srbija u narednom meču Grupe I igra protiv Francuske.

"Imamo četiri dana pauze, za regeneraciju i pripremu naredna dva meča u kojima nećemo ući sa belom zastavom. Pokušaćemo da uradimo što više", rekao je selektor Srbije.

Prvo poluvreme današnjeg meča bilo je izjednačeno, a odluka o pobedniku pala je na početku nastavka.

"Odlučujući momenti desili su se početkom drugog poluvremena, kada su Norvežani postigli seriju lakih golova i napravili razliku. Dali smo maksimum, dobro smo igrali protiv jednog od najboljih timova na svetu i možemo da izvučemo neke pozitivne stvari iz ovog meča", rekao je kapiten reprezentacije Žarko Šešum.

Ne propustite