Crnogorke savladale Švedsku!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 06.12.2018.
22:39
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Crne Gore savladala je Švedsku u okviru grupe 1.

Beta/Walter Bieri/Keystone via AP
Beta/Walter Bieri/Keystone via AP

Povezane vesti

U okviru grupe u kojoj je i reprezentacija Srbije, Crna Gora je večeras u Nantu slavila protiv Švedske rezultatom 30:28.

Ovo samo dodatno komplikuje situaciju u grupi, pošto sada i Crna Gora, kao i Švedska i Danska (kao i Srbija, ali naše reprezentativke imaju meč manje) imaju po dva boda.

Ukoliko žele u polufinale, Crnogorke moraju slaviti u sva tri meča, pa i tada neće biti 100% sigurne jer su do sada poražene od Rusije i Francuske.

Nezaustavljiva je bila Jovanka Radičević sa 9 golova, a Majda Mehmedović je upisala 7 golova. Kod Šveđanki najbolja Gulden sa 7 golova.

Srbiji odgovara ovakav razvoj situacije jer imamo lošiji skor sa Šveđankama u međusobnom duelu. No, i dalje sve zavisi od naših devojaka, pa se nećemo baviti kalkulacijama.




Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zdenkomen
Friday, 07.12.2018
12:32

Nama bi sada lepo leglo i nerešeno sa Rusijom, nadam se da isto razmišljaju oba tima. Time bi se eliminisala bar jedna skandinavska ekipa, koje su nezgodne po naš stil igre kad ih krene. Isto tako bi bilo dobro da ispadne naš južni sused.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 08.12.2018
16:09

Nama ova pobeda Crne Gore leži, ali mi moramo da pobedimo barem 2 od 3 utakmice

avatar
zdenkomen
Monday, 10.12.2018
11:09

E sada je biti ili ne biti sa Crnom Gorom posle poraza od Rusije. Mislim da će izgoreti u želji i da nam ne gine još jedan poraz.