Biljana Balać sportski direktor ŽRK Radnički

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 24.08.2015.
18:52
Izvor: Sportske.net

Legendarni kapiten Radničkog, Biljana Balać, pod čijom su kapitenskom palicom Tigrice osvojile dve titule šampiona i kup Srbije, prihvatila je ponudu uprave i od danas se zvanično nalazi na funkciji sportskog direktora kluba.

zrkradnicki.org
zrkradnicki.org

Povezane vesti

Podsećamo da je Balaćeva u klubu provela 4 godine kao i da je nosilac najvećeg državnog priznanja - zaslužni sportista republike Srbije odigravši preko 100 utakmica u dresu sa državnim grbom.

"Izuzetno smo zadovoljni što je Biljana Balać prihvatila naš poziv da posle igračke karijere ostane u klubu na funkciji za koju mi mislimo da će uspešno obavljati i dati značajan doprinos u daljem jačanju kluba.

Smatramo da je ona prava osoba na ovom odgovornom mestu a time i dokazujemo da klub želi da nastavi saradnju sa svojim igračkim legendama.
", jasan je predsednik Radničkog Goran Stanišić.

"Kada me je uprava kluba pozvala i ponudila mesto sportskog direktora bilo mi je izuzetno drago jer je to klub u kom sam provela 4 vrlo uspešne sezone. Prepoznala sam veliku energiju u onome što rade i sa zadovoljstvom prihvatila poziv.

Nadam se da ću i u ovoj novoj ulozi imati podjednako uspeha kao i dok sam bila igrač.
", poručila je Biljana Balać.

Kragujevčanke u novoj sezoni imaju iste ambicije kao i u prethodnoj, s tim što bi ove sezone mogle da imaju ozbiljnog konkurenta u vidu Knjaz Miloša kada se radi o odbrani šampionske titule.

Ne propustite