Barselona trijumfalno kroz Zagreb!

Autor: Dragan Milosavljević
petak 10.04.2015.
12:28
Izvor: Sportske.net

Gosti iz Barselone su još jednom pokazali zašto su trenutno jedna od najjačih ekipa na svetu. Oni su domaćem Zagrebu naneli prvi poraz na svom terenu u Ligi šampiona.

Beta/AP Photo/Boris Grdanoski
Beta/AP Photo/Boris Grdanoski

Povezane vesti

Krenuli su dvoboji u četvrtfinalu rukometne Lige šampiona a jedan od najzanimljivijih mečeva je odigran sinoć u prepunoj zagrabačkoj Areni, između Zagreba i trenutno jedne pd najjačih ekipa na svetu, španske Barselone.

Barselona je prevazišla paklenu atmosferu i savladala domaće sa 25-23 i sa 2 gola prednosti putuje na revnaš na svom bunjištu.

Kako Barselona igra ove szone, posebno na svom terenu gde protivnike pobeđuje u proseku sa više od 10 golova razlike, mlad i neiskusan tim hrvatskog šampiona nema šta da taži u revanš meču.

Najavljivali su svi iz tabora domaćih da su spremni da naprave iznenađenje u okršaju sa katalonskim gigantom, ali to im nije pošlo za rukom.

Trener zagrepčana i naš proslavjeni rukometaš Veselin Vujović, pre meča je verovao u podvig, ali je posle izjvaio da je Barselona ipak na mnogo višem nivou, ali da on ne gubi nadu.

"Ja ne bih bio ja kad ne bih verovao u prolaz" - izjavio je Vujović.

Najbolji kod gostiju je po običaju bio Nikola Karabatić sa 6 pogodaka dok je domaće predvodio Luka Stepančić sa 9 pogodaka.

U ostalim mečevima se sastaju Vardar-Kielce, PSŽ-Vesprem, Seged-Kil.

Završni turnir F4 se igra u Kelnu.

Ne propustite