"Arena" u novom ruhu čeka rukometni spektakl

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.04.2019.
13:11
Izvor: Sportske.net

Sedam godina nakon istorijskog polufinala Evropskog prvenstva u Beogradu rukometne reprezentacije Srbije i Hrvatske ponovo će odmeriti snage u "Beogradskoj Areni".

rss.org.rs
rss.org.rs

Povezane vesti

Muške rukometne reprezentacije Srbije i Hrvatske u četvrtak će odmeriti snage u okviru trećeg kola kvalifikacja za Evropsko prvenstvo koje će sledeće godine biti održano u Austriji, Švedskoj i Norveškoj.

Prvobitni plan bio je da se meč odigra u hali "Aleksandar Nikolić", ali je RS Srbije izašao u susret KK Crvena zvezda mt:s i prihvatio da se utakmica odigra u "Štark Areni".

Danas je u najvećoj dvorani na Balkanu postavljena "gerflor" podloga na kojoj će utakmica biti odigrana čime su obavljene poslednje pripreme za rukometni spektakl.

Dva velika rukometna takmičenja igrana su u "Areni" početkom 2012. i krajem 2013. godine. Bile su to kontinentalna smotra u konkurenciji muškaraca i planetarna u konkurenciji dama.

Upravo je na Evropskom prvenstvu za muškarce 2012. godine odigran epski polufinalni meč između selekcija Srbje i Hrvatske.

"Orlovi" su tada savladali Hrvatsku rezultatom 26:22 pred 23.00 gledalaca, a kasnje su usled poraza od Danske osvojili srebrnu medalju.

Karte za sutrašnji meč već se nalaze na blagajnama "Štark Arene", Bilet servisa, TC "Ušće" i Doma Omladine.

Pošto je odlučeno da karte budu besplatne, svi oni koji su već platili ulaznice novac će biti vraćen u narednih 30 dana na blagajnama "Štark Arene" ili povraćajem novca na račun ukoliko su karte kupili onlajn.

Ne propustite