Siamo duri da battere - Novogodišnji lament, srećni praznici!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 31.12.2017.
19:41
Izvor: Sportske.net

Svi su i najčitaniji i najbolji, to je sasvim u redu. Mi nismo takvi, ali dajemo sve od sebe. Kao i svake godine, sledeća vam može biti loša i manje loša, do vas je, postoje tvrđave normalnosti, uprkos svemu. Lep provod i ako kaniš početi dobro, nemoj zav

Screenshot - youtube
Screenshot - youtube

Povezane vesti

U zemlji u kojoj nove godine mogu uglavnom da budu loše ili manje loše, toliko toga mogu da vam poželim, ali bojim se da će smrdeti na očaj i licemerje.

Vama koji ovo čitate, nije potrebno objašnjavati, društvo nam je kao i sport, pita se šta možemo da učinimo za njega, krivi nas za sopstvenu nesavršenost, očekuje žrtvu bez nagrade, iska nemoguće.

Nije sve do nas naopakih, makar ne u većini stvari, ali srećom, postoje i mikrosvetovi, bavite se sobom i svojim najdražima, to je jedino sigurno utočište, da ne kažem tvrđava normalnosti. Pošto vas smatram za familiju posle svih ovih godina, i ta očekivanja koja imate, makar što se portala tiče, su opravdana.

Ne mogu da vam obećam ništa, osim dosta smaranja sopstvenim tekstovima koje i ne morate da čitate, i srećom, više vesti koje ne zahtevaju da se nervirate i razmišljate šta je neshvaćeni pesnik hteo da kaže.

Zajebavam se, daćemo sve od sebe. Znate i sami da su svi portali najčitaniji, jedni u regionu, drugi u Srbiji i mi ćemo im verovati na reč. I potruditi se da vas zadržimo tu gde jeste.

To svakako ne znači da će Bogdan ujutru poniziti Lebrona, ili da je Bobi Marjanović rasturio Gasola u tri minuta na terenu, ili da su Zvezda i Partizan bezgrešni, ili da Juve u mojoj verziji uvek mora da pobedi, ili da je Ronaldo bolji od Mesija (jeste), ali tako je kako je, civilizovano ćemo se složiti, uz rizik da jedna strana koristi ružne reči u komentarima, da se ne slažemo.

Pojačali smo se tokom leta, doduše ne kao Mančester Siti, u januaru sportske.net neće dovoditi nikoga, to je prelazni rok za neuspešne, odnosno popravni. Za nas je to najbolje u 2017. i nemamo nameru da se menjamo.

Što se vas tiče, moraćete da se odlučite da li više volimo Partizan ili Zvezdu (to je drugo mesto, Radnički iz Kragujevca ovde uvek ima prednost), da li nas plaćaju sa jedne ili druge strane brda, koji penal nismo svirali, kada nismo digli ofsajd, i da li smo u službi mračnih sila ili sila mraka.

Kako god, tu smo, držimo se, siamo duri da battere (teško gubimo) i na to sam ponosan, i ova moja deca u redakciji što su i napravila sve ovo.

To i vama želim, da se borite, pa kako bude. Ne protiv nas, već za sebe, ne protiv onoga što namećete sebi, već protiv onoga što vam nameće okolina.

Vama mlađima, da se ne ugledate na one koji su vam namenili budućnost, sami morate da je stvorite, očigledno za nas sredovečne nema alibija za ono što smo vam ostavili.

I tu imate svako pravo da odbacite savet i kažete nam da odj.... u skokovima.

Dobro se provedite, nemojte da pravite gluposti, valja živeti i nadati se i dan posle.

Bolje neka nešto lepo počne nego da se završi večeras.

Sve najbolje.

Boris

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak