Srbijo, pokaži humanost, vreme je za ''Sportski bazar''!

Autor: Darko Mitrović
subota 03.12.2016.
12:38
Izvor: Sportske.net, EXIT Press

Još jedna velika humanitarna akcija zakazana je za sutra, uz učešće brojnih srpskih sportista i mnogih drugih javnih ličnosti.

Beta/AP Photo/Eric Gay
Beta/AP Photo/Eric Gay

Povezane vesti

Novi humanitarni ''Sportski bazar'' koji će biti održan sutra, u nedelju, 4. decembra od 19h u Mikser Hausu okupiće veliki broj humanih javnih ličnosti, čineći ga najvećim skupom poznatih ljudi  koji su se udružili u borbi za decu.

To će biti jedinstvena prilika da se ljudi druže sa sportistima iz svojih omiljenih klubova, piscima, glumcima, muzičarima, voditeljima i drugim poznatim ličnostima. Posetioci će od njih lično moći da kupe sportsku opremu, rekvizite, knjige i majice svojih omiljenih emisija.

Ulaz je slobodan, a sav prihod od prodaje namenjen je izgradnji kliničkog odeljenja za decu obolelu od raka u Nišu, a glavni organizatori akcije su Jovan Simić uz EXIT Fondaciju, kao i NURDOR i Mikser House, gde će akcija biti održana.

Samo neke od stvari koje ćete moći da kupite od sportista, a pritom budete humani, jesudres KK Zvezde iz utakmice Evrolige sa potpisima prvotimaca, dres legendarnog kapitena Saše Ilića FK Partizan, lopta sa Olimpijskog košarkaškog turnira sa potpisima igrača, ''Sarmagedon'' karikature prvotimaca u vidu magneta i još mnogo toga.

Na terenu ''Sportskog bazara'' humanost su svojim doprinosom potvrdili sportisti FK Crvena zvezda, FK Partizan, KK Partizan, FK Čukarički, predstavnici Olimpijskog komiteta Srbije, Košarkaškog Saveza Srbije i Fudbalskog Saveza Srbije, kao i tekvondistkinje Milica Mandić i Tijana Bogdanović, plivač Milorad Čavić, odbojkaš Vanja Grbić, vaterpolista Danilo Ikodinović, bokser Nenad Pagonis, košarkaš Aleksandar Saša Pavlović i košarkaš Miroslav Raduljica. 


Pozivu za prikupljanje sredstava za izgradnju hemato–onkološkog kliničkog centra u Nišu  pridružila se i ekipa filma “Montevideo, Bog te video!”. Glumci Viktor Savić, Nenad Heraković, Ivan Zekić i Andrija Kuzmanović će prodavati dresove, kopačke i loptu iz našeg najgledanijeg filma, a ceo događaj uveličaće i brojne druge popularne javne ličnosti.

Ne propustite