Završene pripreme u Kreju - S velikim samopouzdanjem na Igre

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 30.07.2016.
21:11
Izvor: Sportske.net

Srpska streljačka olimpijska selekcija završila je danas, u Kreju kraj Pariza, pripreme za Rio de Žaneiro. Put Brazila srpski strelci kreću u nedelju uveče.

serbianshooting.rs
serbianshooting.rs

Povezane vesti

Sportski direktor SSS Srećko Pejović je zadovoljan učinjenim tokom šestodnevnog rada:

"Imali smo odlične uslove. Trenirali smo u miru i tišini. To smo i želeli. Sem nas u kampu su trenirale još samo takmičarke pištoljem iz Francuske, među njima i jedna olimpijka Selin Gobervil."

Naši olimpijci su bili smešteni u centru sela Vilers, sedam kilometara od strelišta.

"Treniralo se ujutro, pa sve do popodnevnih časova. Poslužilo nas je vreme. Nije bilo mnogo vetra, temperatura je bila od 18 do 25 stepeni, kakva nas očekuje i u Rio de Žaneiru. Svi su marljivo radili i po njihovim treninzima se vidi da su spremni."

Jedan slobodan dan srpski reprezentativci i treneri su iskoristili za kratak izlet do Pariza,

"Ono što smo želeli od priprema smo i ostvarili - mirno spremanje i poslednje provere bez pritiska i drugih obaveza. Ceo tim u Rio de Žaneiro putuje sa velikim samopouzdanjem."

Pejović se, u ime svih reprezentativaca i trenera, predsedniku kluba iz Kreja Danijelu Gobervilu zahvalio na gostoprimstvu.

"Gospodin Gobervil nam je maksimalno izašao u susret u pogledu korišćenja svih strelišta, kako za vazdušno tako i za malokalibarsko oružje."

U Kreju je treniralo svih devet srpskih olimpijaca: Damir Mikec, Dimitrije Grgić, Zorana Arunović, Bobana Veličković (pištolj), Stevan Pletikosić, Milenko Sebić, Milutin Stefanović, Andrea Arsović i Ivana Anđušić - Maksimović (puška). Sem stručnog štaba olimpijske reprezentacije, u kome su, uz Pejovića i Dragan Donević i Boban Marković, uz strelce su bili i lični treneri Jelena Arunović, Goran Mikec, Alina Sebić i Goran Maksimović. U realizaciji priprema pomogli su i Ivan Manojlović, trener Policajca, i Luka Miljanić, trener mlađih kategorija Partizana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke