Teško je zaustaviti suze dok ovo čitate... Ivanin poslednji pozdrav šampionki Bobani

  • Autor: Darko Mitrović

  • 22. jun 2020.

  • 11:30

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Mnogi nisu ni znali kakva se drama odigravala sve dok sinoć nije objavljena strašna vest...

Teško je zaustaviti suze dok ovo čitate... Ivanin poslednji pozdrav šampionki Bobani
Foto: serbianshooting.rs
Višestruka evropska šampionka u streljaštvu, naša reprezentativka, istaknuta učesnica Olimpijskih igara u Londonu i Riju, Bobana Momčilović Veličković preminula je juče u 31. godini života.

Ova vest je sama po sebi neizmerno tužna i tragična, ali kada se imaju u vidu i sve okolnosti pod kojima je došlo do tragičnog epiloga, par nedelja posle porođaja, tuga za Bobanom čak i među ljudima koji je nisu ni poznavali postaje još izraženija.

Pročitajte kako se od nje oprostila njena koleginica, još jedna naša uspešna strelkinja i reprezentativka Ivana Maksimović Anđušić i sve će vam biti jasno...

''Rekla sam joj da se radujem toj medalji, kao da sam je ja osvojila. I zaista sam tako mislila. Jako mi je bila draga, i osećala sam baš veliku sreću. Sećam se da mi je ulepšala taj dan svojim uspehom.

Takođe sam joj i rekla da joj zavidim... da joj zavidim na divnoj trudnoći, na tome što se još uvek takmiči iako stomačić više nije stomačić. Što će svom detetu imati da ispriča divnu, neponovljivu priču - da je zajedno s njim u stomaku postala Evropski šampion.

Ej! Dodala sam joj još da će mališa biti poseban, jer pobednik je otkad znamo za njega. ♥️

I biće, o čemu ćemo svi svedočiti i pričati kako mu je mama bila jedna posebna žena.

Bobo naša, druži se sa anđelima i čuvaj nas, vidimo se opet na nekom lepšem mestu. 🦁💔

Bobana Momčilović Veličković
1990.-2020.''

-
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Rekla sam joj da se radujem toj medalji, kao da sam je ja osvojila. I zaista sam tako mislila. Jako mi je bila draga, i osećala sam baš veliku sreću. Sećam se da mi je ulepšala taj dan svojim uspehom. Takodje sam joj i rekla da joj zavidim.. da joj zavidim na divnoj trudnoći, na tome što se još uvek takmiči iako stomačić više nije stomačić. Što će svom detetu imati da ispriča divnu, neponovljivu priču- da je zajedno s njim u stomaku postala Evropski šampion. Ej! Dodala sam joj još da će mališa biti poseban, jer pobednik je otkad znamo za njega. ♥️I biće, o čemu ćemo svi svedočiti i pričati kako mu je mama bila jedna posebna žena.  Bobo naša, druži se sa andjelima i čuvaj nas, vidimo se opet na nekom lepšem mestu. 🦁💔 Bobana Momčilović Veličković 1990.-2020.  #champion #shootingstar #incrediblewoman #legend

Објава коју дели Ivana Andjusic Maksimovic (@ivanamaksimovic) дана

  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari