Srpski golfer odličan u Italiji, rezultat vredan pažnje!

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.03.2017.
15:31
Izvor: Sportske.net

Srpski golfer Branimir Gudelj izvanredno je započeo sezonu, pošto je ostvario sjajan rezultat na Internacionalnom prvenstvu Italije, koje je održano u Lećeu.

SEM
SEM

Povezane vesti

Gudelj je u izuzetno jakoj konkurenciji, pošto je na šampionatu učestvovalo 130 golfera, zauzeo 19. mesto.

Takmičenje je završio sa osam iznad para, sa 15 poena zaostatka u odnosu na pobednika Šona Krokera iz Sjedinjenih Država. Drugo mesto zauzeo je Marokanac Idomar Ajub, sa pet poena manje, dok je treći bio austrijski golfer Markus Maukner.  

Srpski golfer je sjajno započeo takmičenje, prvi dan je završio na čelu, da bi u nastavku naišao na problem u patovanju, što mu je donelo pad u poretku. Gudelj se odlično držao i posle drugog dana, kada je zauzimao četvrto mesto, ali je tokom vikenda po sopstvenom priznanju napravio nekoliko početničkih grešaka.  

''Ostaje mi da u narednom periodu treniram pat, pošto sam udarce i kratku igru popravio i stabilizovao'', istakao je Gudelj.  

Takmičenje u Lećeu je obeležio i izuzetno jak vetar, koji srpskom golferu nije mnogo smetao. Koliko je dobro Gudelj igrao, možda najbolje govori podatak da je zabeležio najviše birdija na kompletnom turniru – 18

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke