Španija u šoku, brutalno ubistvo golferke

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 18.09.2018.
10:30
Izvor: Sportske.net

Zemlja se probudila užasnuta onim što se dogodilo u Americi.

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Na golf terenu u Ajovi, blizu univerziteta koji je pohađala pronađeno je telo amaterske prvakinje Evrope u golfu, Španjolke Selije Barkin Arozamene.

Ona je bila najbolja u Evropi, upisala univerzitet u Americi, bila proglašena za najbolju sportistkinju na koledžu, a pripremala je prelazak u profesionalce, igrala u kvalifikacijama za US Open.

Predviđali su joj sjajnu karijeru, ali je brutalno ubijena, policija ima osumnjičenog, da li je motiv pljačka ili nešto drugo, tek u pitanju je 22-godišnji Kolin Dalijen Ričards.

Poznat je policiji, ono što se zna je da nema stalnu adresu, da je početkom 2015. hapšen zbog pretnje vatrenim oružjem, kada je na benzijskoj pumpi ukrao dve limenke, pretio se da će se vratiti i razneti stanicu.

Otac ga je prijavio dve godine kasnije kada je demolirao kuću dede i babe kod kojih je živeo i koji su tražili da se iseli. On je tvrdio da mu nisu dozvoljavali da uzme stvari i da je provalio kako bi pokupio odeću.

Na kraju je hapšen ove godine zbog toga što se onesvestio na ulici, posle medicinskih pretraga ustanovljeno je da je bio pijan...

Detalji će uslediti, Španija oplakuje talentovanu sportistkinju koja je imala samo 22 godine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 18.09.2018
12:14

Ako je on to uradio a vec ima sve navedeno iza sebe,onda pod mac sto bi rekao onaj Miroljub.