Raduljica: "Nema izgovora, spremamo se za Francuze"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 08.08.2016.
23:25
Izvor: Sportske.net, kss.rs

Centar košarkaške reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica izjavio je da ekipa žali zbog poraza od Australije ali da nema vremena za izgovore i da se igrači okreću duelu sa Francuskom.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Vicešampioni sveta poraženi su u ponedeljak u drugom kolu grupne faze takmičenja na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru čime su dobrano sebi zakomplikovali život.

Najefikasniji igrač selekcije Srbije u porazu od Australije Miroslav Raduljica poručio je da ekipa mora da izvuče pouke i da se što bolje pripremi za iskušenja koja slede.

"Moramo da izvučemo pouke i nešto naučimo iz ove utakmice, kako da igramo još jače. Imali smo igru 35 minuta, a onda nam je neobjašnjivo pala koncentracija. Žao nam je, ali izgovora nema… Idemo dalje!" rekao je Raduljica.

Srbija je u drugom kolu Grupe A poražena od Australije rezultatom 95:80 pa će u trećem kolu igrati protiv Francuske za treće mesto.

"Daćemo sve od sebe da pobedimo Francusku. Naš tim radi sjajan posao što se tiče fizičkog i mentalnog oporavka. Dobro poznajemo Francuze, igrali smo mnogo puta protiv njih, imamo vremena i verujem da ćemo dobro da se spremimo" poručio je centar "Orlova".

Reprezentacija Srbije odigraće do kraja grupne faze takmičenja još tri utakmice i to protiv selekcija Francuske (10. avgust), Sjedinjenih Američkih Država (12. avgust) i Kine (14. avgust).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JesseLingard14
Tuesday, 09.08.2016
00:12

Hvala Raduljici za sve sto je uradio u proslosti ali igrao je odbranu kao amater

avatar
BHC
Monday, 08.08.2016
23:57

Centar sa 1 skokom????? Drvo!

avatar
Steffi
Tuesday, 09.08.2016
01:11

Ali imao je 20 poena, trebao nam je bar jos jedan ko ce preuzeti kad je tesko.