OPRAŠTAMO JOJ - Marina javno priznala šta je uradila da bi motivisala ekipu!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 20.08.2016.
18:43
Izvor: Sportske.net

Selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković otkrila je nakon velikog uspeha našeg nacionalnog tima na Igrama u Riju šta je devojkama rekla u poluvremenu duela sa Francuskom.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Aktuelne prvakinje Evrope u košarci dodale su na trofej iz Mađarske bronzana odličja sa Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru čime su ostvarile najveći uspeh u istoriji srpske košarke.

Nakon istorijskog uspeha i trijumfa nad Francuskom u borbi za bronzano odličje selektor ženske košarkaške reprezentacije Marina Maljković dala je izjavu za pamćenje.

Upitana od strane novinara da prokomentariše meč Marina je zgrabila mikrofon u ruke i glasno izgovorila:

"Da li shvatate da je osvojena bronzana medalja u ženskoj košarci!? Bronzana medalja za našu zemlju u ženskoj košarci je čudo, velika sreća, velika radost!" upitala je Marina Maljković.

Kormilarka ženske košarkaške selekcije potom se izvinila zbog "stajlinga" i "neuredne frizure" jer je sva mokra izašla pred kamere, a potom je otkrila šta je devojkama rekla u poluvremenu.

"Bolje da ne znate, sve i svašta. Prvi put u svom životu sam, moram da priznam ovako javno, vređala košarkašice. Prvi put u svojoj karijeri sam to uradila jer je moralo da pukne, da izađe to iz njih i da dobiju ovu tešku utakmicu" kazala je Maljkovićeva.

Poslednji put je ženska košarka sa Olimpijskih igara donela medalju 1988. godine kada je izgubljeno finale od Amerike, a sada ponovo imamo naše košarkašice na postolju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke