Olimpijski komitet Srbije dobio novog sponzora

Autor: Beta Beta
četvrtak 09.11.2017.
13:35
Izvor: Beta

Olimpijski komitet Srbije (OKS) proširio je svoj pul sponzora, pošto je sa kompanijom "Jaffa Crvenka i Banini" potpisao četvorogodišnji ugovor.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

U naredne četiri godine brend "TRIK" će biti zvanična grickalica Olimpijskog tima Srbije, a tim povodom je svečano potpisan ugovor o saradnji Baninija i OKS-a.

Ugovor su u Gradskoj kući u Kikindi potpisali generalni direktor kompanija "Jaffa Crvenka i Banini" Bojan Knežević i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković.

"Ponosni smo što je brend 'TRIK' postao deo olimpijske porodice i što će biti uz Olimpijski tim Srbije na putu do Tokija. Na ovaj način želimo i da potvrdimo dugoročne planove koje imamo u Kikindi za ovaj, ali i sve druge brendove Baninija. Imamo veoma ambiciozne ciljeve i planiramo dalji tržišni rast", rekao je Knežević.

Saradnja sa brendom "TRIK" predstavlja nastavak formiranja tima za Tokio i jačanje partnerskih odnosa sa kompanijama koje prepoznaju značaj ulaganja u sportiste i podrške olimpijcima.

"Godina po završetku Olimpijskih igara je veoma važna, jer tada uspostavljamo i obnavljamo saradnju sa onima koji znaju koliko je podrška sportistima u pripremi za sva takmičenja do Tokija bitna i dragocena. Zato je ulazak brenda 'TRIK' u našu porodicu važan, biće to partnerski odnos, a sve ono što na tom putu ostvarimo posmatraćemo kao zajednički uspeh", rekao je Maljković.

U želji da podrži sportiste, ali i građane Kikinde, Banini će bolnici Kikindi donirati opremu za salu za kineziterapiju Službe za fizikalnu i sportsku medicinu.

"Kikinda je grad koji se razvija, ima potencijal, a veoma nam je važno kad znamo da kompanije u svojim strateškim ciljevima imaju i ulaganje u lokalnu zajednicu i brigu o njenim građanima. Fabrika Banini nam je pokazala da nam različitim inicijativama pruža podršku i nastaviće u tom pravcu i u budućnosti", rekao je gradonačelnik Kikinde Pavle Markov.

Kompanije "Banini" i "Jaffa Crvenka" udružile su se u aprilu 2017. godine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RUSKI CAR
Thursday, 09.11.2017
21:51

Svakom sportisti koji osvoji medalju na OI, poklanjaju kutiju keksa!