OI - Srpkinje čeka najteži mogući rival

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 13.08.2016.
20:41
Izvor: Sportske.net

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije tek treba da obezbedi plasman u eliminacionu fazu Olimpijskih igara, ali već sada znamo da će izabranice Marine Maljković u četvrtfinalu sačekati najteži mogući rival.

FIBA/Ciamillo-Castoria/Girgasz
FIBA/Ciamillo-Castoria/Girgasz

Povezane vesti

Evropske šampionke u petak su upisale prvu pobedu na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru pa će im za plasman u četvrtfinale biti potreban još trijumf nad selekcijom Senegala.

Ukoliko ženska košarkaška reprezentacija Srbije savlada Senegal u okviru 5. kola Grupe B zauzeće četvrto mesto na tabeli i ukrstiti sa prvim iz Grupe A.

Večeras smo dobili potvrdu da će reprezentacija Australije kao prva iz Grupe A u četvrtfinale olimpijskog turnira, što znači da izabranice Marine Maljković čeka vraški težak posao.

Australija je takmičenje po grupama završila sa skorom 5-0 pošto je bila bolja od Francuske, Japana, Turske, Brazila i Belorusije pa će tako u četvrtfinalu najverovatnije sačekati naše najbolje košarkašice.

Srbija poslednju utakmicu u okviru grupne faze igra u nedelju od 20.30 i bez obzira na to što u četvrtfinalu čeka sjajna Australija treba dati maksimum i savladati Senegal, a potom je sve moguće.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke