OI - Dobili smo prvi četvrtfinalni par

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.08.2016.
01:57
Izvor: Sportske.net

Poslednja utakmica grupne faze takmičenja na muškom košarkaškom turniru u Riju daće nam konačan odgovor na sva preostala pitanja ali nakon trijumfa Španije možemo da konstatujemo da smo dobili prvi četvrtfinalni par.

fibaeurope.com
fibaeurope.com

Povezane vesti

Košarkaška reprezentacija Španije nije dozvolila da bude eliminisana sa Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru posle grupne faze takmičenja, a zahvaljujući pobedi nad Argentinom zauzela je drugo mesto u Grupi B.

Poslednja utakmica u ovoj grupi daće nam odgovore na preostala pitanja vezana za eliminacionu fazu ali već sada možemo da konstatujemo da imamo i prvi četvrtfinalni par.

"Crvena Furija" će kao druga u Grupi B u četvrtfinalu ukrstiti sa trećeplasiranim iz Grupe A što je selekcija Francuske!


Biće to okršaj dve reprezentacije koje su u skorijoj prošlosti vodile velike bitke na najznačajnijim takmičenjima, a najsvežiji je obračun Španije i Francuske u polufinalu Eurobasketa 2015. godine kada je "Furija" slavila sa 80:75.

Odmah da kažemo da reprezentacija Srbije, do finala neće moći da se sastane sa selekcijama Španije i Francuske, a podsećamo da će "Orlovi" saznati ko će im biti rival po završetku duela Litvanija - Hrvatska.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke