Neće, pa neće - Ni Zorana neće pucati za medalju!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.08.2016.
18:24
Izvor: Sportske.net

Srpske strelkinje Bobana Veličković i Zorana Arunović nagovestile su da bi danas mogle da nas obraduju barem jednom medaljom sa Olimpijskih igara ali su posle dobrog starta podbacile u nastavku kvalifikacija i ostale bez šanse da se bore za odličja.

serbianshooting.rs
serbianshooting.rs

Povezane vesti

Ranije danas srpske strelkinje ostvarile su odličan rezultat u prvoj fazi kvalifikacija discipline gađanje malokalibarskim pištoljem na 25 metara.

Više o učinku Bobane Veličković i Zorane Arunović u delu kvalifikacija gde su imale više vremena da pokažu preciznost mogli ste da čitate OVDE, a nakon 17 časova usledio je nastavak kvalifikacija.

O tome kako se u "rapidnoj" fazi kvalifikacija snašla Bobana Veličković mogli ste da čitate OVDE dok je Zorana Arunović dobrano pričekala da počne sa drugom fazom.

Da li je bilo do pada koncentracije zbog nešto duže pauze ili je po sredi nešto drugo tek, Zorana Arunović podbacila je već u prvoj seriji "rapidne" faze kvalifikacija što je u velikoj meri odredilo njen konačan rezultat.

Samo 91 krug upucala je Arunovićeva u prvoj seriji, pa po 96 krugova u drugoj i trećoj seriji nisu bili dovoljni da se probije do mesta koje bi je ostavilo u trci za medalju.

Ukupan rezultat Zorane Arunović u "rapidnoj" fazi kvalifikacija iznosio je 283 kruga što je za dva kruga bolje od Bobane Veličković, a u ukupnom skoru Zorana je ostvarila rezultat od 576 krugova identično kao Bobana Veličković.

Na taj način obe srpske strelkinje ostale su bez šansi da se bore za medalje u disciplini gađanje malokalibarskim pištoljem na 25 metara.

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sashki
Tuesday, 09.08.2016
19:12

Ja vam kazem da nije nije magija u pitanju problem je u picu i u skitanju! Mislim da smo ukleti majke mi. Pa pocevsi od veslanja da momci prevrnu kajak gde to ima. Kao da su prvi put seli u njega. Onda djokovic da u celom mecu niti jednom ne izbori brejk poen mislim stvarno to bi i najveci amater uradio a ne svetski broj jedan. I na kraju vaterpolisti. Koji se zadnjih godina sprdaju sa svima ne mogu da pobede nikog. Da nije neki siptar otisao u brazilsku dzunglu kod negog vracara platio velike pare? Danas je sve moguce

avatar
sakinagasaki
Tuesday, 09.08.2016
19:11

Sto se bre nervirate ljudi, zar niste culi svemoguceg i sveznajuceg mandatara malopre. Rece covek da cemo na ovoj olimpijadi osvojiti najveci broj medalja. Tako da opusteno.

avatar
Dikan
Tuesday, 09.08.2016
19:08

Da li bi mogao neko da saopsti nasim sportistima, da je Olimpijada pocela!

avatar
insenic
Tuesday, 09.08.2016
19:03

Pa bre ljudi vec imamo jednu zlatnu medalju! Ova sa Kosova je osvojila, a Kosovo je Srbija. Pametnom dosta...

avatar
Tuesday, 09.08.2016
18:54

* kosarkasi, odbojkasice ili npr. Spanoviceva mozda

avatar
StefanCZVYNWA
Tuesday, 09.08.2016
18:46

Nema veze,sutra je novi dan ali stvarno je velika prenost propustena sto je neshvatljivo.Kako su svi ostali odrzali prednost jedino ne nase devojke!

avatar
BHC
Tuesday, 09.08.2016
18:29

Totalni raspad... TOTALNI... Da se svi lepo vrate kuci i da gledaju na TV Olimpijadu... A realni budimo, šaka jada nas je a hocemo 20 medalja... Reealni budimo... :-)

avatar
Tuesday, 09.08.2016
18:47

Kako je krenulo, necemo uzeti ni dve, vaterpolisti ce sigurno, kosarkasi, odbojkasice ili npr. Spanoviceva, sve ostalo je na izuzetno dugom stapu mada je i ovo prvo, nekako jedino verujem da vaterpolisti mogu nesto...

avatar
Tuesday, 09.08.2016
18:27

Nisam iznenadjen, ali ne mogu da kazem da nisam i razocaran u isto vreme jer negde mora malo i da se vrati sreca ako imate kakav-takav kvalitet, ali se tako nesto u nasem slucaju nikako jos ni ne naslucuje...