Milica Mandić predsednica Sportske komisije OKS

Autor: Beta Beta
petak 27.11.2020.
17:51
Izvor: Beta

Dobar izbor OKS-a.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Tekvondistkinja Milica Mandić izabrana je danas za predsednicu Sportske komisije Olimpijskog komiteta Srbije.

Kako se navodi u saopštenju, jedina pristigla kandidatura za predsednika Sportske komisije OKS došla je od Tekvondo asocijacije Srbije, pa je Milica Mandić jednoglasno izabrana.Na današnjoj sednici podnet je i izveštaj o radu Sportske komisije OKS u proteklom mandatu.

Izveštaj je podneo Nikola Stojić, nekadašnji reprezentativac u veslanju, četiri puta učesnik Olimpijskih igara i osvajač svetskog i evropskog zlata, koji je obavljao funkciju sekretara Komisije u prethodnom sazivu.

Sportisti članovi Sportske komisije u novom sazivu, izabrali su nekadašnjeg olimpijca i atletičara, osvajača bronzane medalje na Svetskom prvenstvu i srebra na Evropskom prvenstvu Emira Bekrića za sekretara Komisije.

Za predstavnike Sportske komisije OKS u Skupštini Olimpijskog komiteta Srbije izabrani su Milica Mandić i Filip Filipović, osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Riju i dvostruki najbolji vaterpolista sveta.

Članovi sportske komisije OKS u novom sazivu biće Milica Mandić u ime Tekvondo saveza, Zorana Arunović (Streljački savez), Emir Bekrić (Srpski atletski savez), Miloš Tomić (Veslački savez) i Jelena Nikolić (Odbojkaški savez).

Članovi će biti i Filip Filipović u ime Vaterpolo saveza, Jovana Crnogorac (Biciklistički savez), Marija Trmčić (Skijaški savez), Aleksandar Kukolj (Džudo savez) i Mitar Mrkela (Fudbalski savez).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke