Danas ćemo imati bogat program u Riju - Vreme je za dobre vesti!

Autor: Darko Mitrović
petak 12.08.2016.
12:25
Izvor: Sportske.net

Vaterpolisti i košarkašice biju odlučujuće bitke za plasman u dalje takmičenje, igraju i odbojkašice, nastupaju strelci, atletičarka Amela Terzić, ali posebnu pažnju privlači i košarkaški spektakl - Srbija vs SAD!

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Današnji olimpijski dan, kada su srpski predstavnici u pitanju ponovo počinje u znaku strelaca.

I pored svih dosadašnjih neuspeha, još uvek imamo predstavnika u streljaštvu, a danas će se od 14 časova po našem vremenu, u kvalifikacijama takmičiti Pletikosić i Sebić, u disciplini MK puška 50m, ležeći stav.

Samo pola sata kasnije, startovaće i naše odbojkašice, koje će igrati meč četvrtog kola prve faze takmičenja, protiv selekcije Kine. Izabranice Zorana Terzića do sada imaju dve pobede (Italija, Portoriko) i jedan poraz od Amerikanki, a danas se nadamo da će upisati i treći trijumf.

Sledeće na scenu stupaju naše košarkašice, koje su u prva tri kola upisale tri poraza, ali i dalje imaju šanse za plasman u četvrtfinale. A da bi u tome i uspele, neophodno je da danas od 17:15h savladaju selekciju Kine, direktnog rivala u borbi za četvrto mesto u grupi.

Nova velika uzbuđenja očekuju nas tek posle ponoći.

Tačno u ponoć počinje ono što svi jedva čekamo, duel naših najboljih košarkaša sa američkim NBA zvezdama, okupljenim u selekciji SAD. Naši mogu da igraju rasterećeno, rezultat nije imperativ, ali svi očekujemo da vidimo njihov veliki otpor apsolutnim favoritima i nagoveštaj uspona forme pred odlučujuće mečeve.

Od 1 sat i 30 minuta na scenu stupa i naša atletičarka Amela Terzić, u trci na 1.500 metara, a današnji program u Riju zatvaraju naši vaterpolisti, koji od 03:10 igraju odlučujuću utakmicu za plasman u četvrtfinale. Rival je selekcija Australije.

Bez obzira na dosadašnje neočekivane rezultate, svi smo uvereni da će naši ''Delfini'' ovom utakmicom započeti seriju pobeda u Riju.

Neka im je svima sa srećom! Vreme je valjda i za neka prijatna iznenađenja!

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Friday, 12.08.2016
17:18

Ja bih ove OI proglasio neregularnim zbog dozvoljenog dopinga amera...I zbog politicke odluke da Ruse izbace..Nisam rusofil ali prezirem sve sto dolazi iz USA...Sto se tice nasih sportista njihovi rezultati su samo odraz stanja u drzavi koja malo cini ili nikako za njih tokom priprema itd...Zao mi je NOLETA jer je po ko zna koji put pokazao koliki je covek a Del Potro da nije bio povredjivan u karijeri tako cesto sigurno bi bio uz Nadala,Federera i noleta..Ako nekome nesto zameram to su nasi politicari koji cekaju da neko uzme medalju pa da se slikaju sa njim,SRAM ih bilo.

avatar
Friday, 12.08.2016
14:11

Pa do sad smo se svaki dan nadali i očekivali lepe vesti, i tamo gde je bilo realnije da ih bude nisu se desile! Iskreno se nadam da će u streljaštvu (gde danas nastupaju dvojica sugrađana) i atletici koja kreće nešto da se promeni!

avatar
MAN RED
Friday, 12.08.2016
14:11

Немамо ама баш никакве шансе са допингованим америма

avatar
Leonardo Bonucci
Friday, 12.08.2016
20:39
avatar
DusanPop
Friday, 12.08.2016
14:09

Iz Ria za Srbiju jedino Pink Panteri mogu da donesu zlato ;)

avatar
Friday, 12.08.2016
13:37

Alo bre, dokle to NEUSPEHA? Nema neuspeha, jer svi su sigurno dali svoj maksimum. Pored umeće, posebno u streljaštvu treba i malo sreće da bi se osvojila medalja. Zato prestanite da kritikujete naše sportiste koji su na OI jer većina nas ne misli tako. NAPRED SRBIJO DO PRVE MEDALJE!!! Posle će sve biti lakše i lepše.

avatar
Friday, 12.08.2016
13:13

Srbija protiv Kine u dva cina:-D

avatar
Goran.984
Friday, 12.08.2016
12:59

Srecno Srbi!!!