Zvezda osvojila kup!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 28.02.2016.
20:43
Izvor: Sportske.net

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su kup po 13. put u svojoj istoriji.

ossrb.org
ossrb.org

Povezane vesti

Pobedom od 3:0 nad Mladim Radnikom u Požarevcu (25:23, 25:15, 25:14) ekipa Crvene zvezde stigla je do novog trofeja u kupu Srbije, 13. po redu.

Gledaoci su ispunili tribine hale u Požarevcu do poslednjeg mesta, viđena je prelepa slika, atmosfera je bila fenomenalna, dostojna jednog finala kupa Srbije.

Mladi Radnik je u polufinalu napravio veliko iznenađenje savladavši Vojvodinu sa 3:2 u setovima, pa je u finale ušao sa velikom dozom samopouzdanja.

Crvena zvezda je važila za apsolutnog favorita, što je i opravdala, iako je imala dosta problema u prvom setu, koji je, očigledno, bio i odlučujući.

"Prelep ambijent i dobra organizacija turnira. Ulazak ekipe iz druge lige u finale Kupa je istorijski rezultat za ovaj klub i ovaj grad. Možda je zafalio spektakl u samom finalu, osim neizvesnog prvog seta.

Možda bi bilo uzbudljivije da je Vojvodina prošla u fnale, ali Mladi radnik je u polufinalu više želeo pobedu i dobio je srcem tu utakmicu. Zvezda je odlično izgledala u oba meča i ima nekoliko mladih momaka, koji će sigurno dobiti zapaženu ulogu u prvom timu",
rekao je selektor Nikola Grbić.

Ne propustite