Zatrić: ''Partizan težak rival, ali mi branimo trofej u Kupu Srbije''

Autor: Beta Beta
utorak 09.10.2018.
21:33
Izvor: Beta

Meč osmine finala Kupa Srbije za odbojkaše izmedju Novog Pazara i Partizana zakazan je za sutra od 18.00 u dvorani Pendik.

fivb.com
fivb.com

Povezane vesti

Trener odbojkaša Novog Pazara Hamza Zatrić rekao je danas da očekuje tešku utakmicu, ali i pobedu njegovog tima nad beogradskim Partizanom u osmini finala Kupa Srbije.

"Imamo dobar skor u mečevima gde nema popravnog, verujem da ćemo tako i nastaviti. Pobedili su u prvenstvu Vojvodinu u Novom Sadu sa 3:0, mladi su, nemaju šta da izgube i probaće da iznenade još jednog favorita. Ipak, pred našim navijačima igramo najbolje, branimo trofej i nadam se plasmanu u četvrtfinale", rekao je Zatrić.

On je ocenio da njegov kolega i bivši saigrač iz reprezentacije Bojan Janić predvodi dobru ekipu, u kojoj prednjače povratnici na mestu primača servisa Dimitrije Pantić i Nikola Žugić, kao i iskusni korektor Anđelko Ćuk.

"Što se naše kadrovske situacije tiče, problem je lakša povreda kolena srednjeg blokera Alekse Polomca. Nije trenirao sedam dana. Sezona je duga, ne moramo da rizikujemo, a imamo dovoljno kvalitetnih igrača spremnih da iznesu utakmicu do kraja", dodao je Zatrić.

Ne propustite