Terzić: "Trebala nam je ovakva utakmica, dve najteže tek slede"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 08.10.2018.
16:20
Izvor: Beta

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je da ga raduje dobra igra njegove ekipe u utakmici protiv Nemačke, ali i da pravi izazovi na Svetskom prvenstvu tek predstoje.

worldcup.2015.women.fivb.com
worldcup.2015.women.fivb.com

Povezane vesti

Odbojkašice Srbije pobedile su danas Nemačku sa 3:0 u drugom meču druge faze Svetskog prvenstva u Japanu i tako zadržale maksimalan učinak.

"Pobeda nije dolazila u pitanje. Naravno, ima stvari koje još možemo da unapredimo i da igramo bolje. Bila je to jedna dobra utakmica i generalno možemo da budemo zadovoljni... Imali smo malo ovakvih utakmica na prvenstvu i trebaju nam takve utakmice. Ovaj meč će nam puno značiti, pogotovo pred dve najteže utakmice u grupi koje nam slede", rekao je Terzić.

Trijumf nad Nemicama bio je sedmi u nizu za naš nacionalni tim na Svetskom prvenstvu u Japanu i ujedno sedmi na kojem naše odbojkašice nisu izgubile nijedan set.

"Nemačka je ekipa koja nas uvek tera na maksimum. One ne posustaju, igraju punom snagu, čekaju grešku i pad u igri da preokrenu rezultat kao juče protiv Brazila. Prva dva seta smo bili maksimalno koncentrisani... A završnice drugog i trećeg seta smo odigrali na zaista visokom nivou i stvano možemo biti zadovoljni time", rekao je Terzić.

Naredni meč Srbija će igrati u sredu od 12.20 protiv domaćina Japana, a do kraja druge runde takmičenja sastaće se još sa Holandijom.

Ne propustite