Terzić strahuje da ekipa ne ispadne iz ritma

Autor: Beta Beta
sreda 26.08.2015.
13:13
Izvor: Beta

Ekipa Srbije je bez ikakvih problema savladala Peru i Alžir, utakmice nisu bile ni jači trening za naše reprezentativke.

cev.lu
cev.lu

Povezane vesti

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije zabeležila je i treću uzastopnu pobedu na Svetskom kupu u Japanu, pošto je danas savladala Alžir sa 3:0, posle čega je selektor Zoran Terzić kazao da se malo brine da tim ne ispadne iz ritma.

"Razlika u kvalitetu je zaista prevelika, tako da, nažalost, ova utakmica nije mogla da nam posluži ni kao trening. Prvo Peru, pa slobodan dan, pa sad Alžir... Postoji malo strah da ne ispadnemo iz zaista dobrog ritma. Dobro, odmor nekada dobro dođe, a ja se nadam da će utakmica koliko toliko poslužiti timu"
, rekao je Terzić nakon meča.

Srbija je bila više nego ubedljiva, pošto je rezultat u japanskom gradu Macumoto iznosio po setovima 25:7, 25:11, 25:3. Reprezentacija sada ima tri vezane pobede, nakon početnog poraza od Kine, a sutrašnji protivnik je Južna Koreja.

"To je mnogo ozbiljniji i kvalitetniji protivnik, ekipa koja nam u poslednje vreme pravi mnogo problema i koja u svojim redovima ima i možda trenutno najbolju igračicu na svetu. Biće mnogo teže i mnogo zanimljivije. Mi igramo dobro i nadam se da taj niz dobrih igara možemo da nastavimo sutra
", rekao je Terzić.

Najveća zvezda i godinama najbolji igrač Južne Koreje je primač Kim Jeon-kung.

Ne propustite