Terzić otkrio odličnu vest pred duel sa Japanom

Autor: Beta Beta
subota 13.10.2018.
18:01
Izvor: Beta

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić ocenio je danas da će njegova ekipa na fajnal-siksu Svetskog prvenstva igrati sa znatno više motiva i energije, nego što je to bio slučaj u poslednje dve utakmice.

BETAPHOTO/FIVB/DS
BETAPHOTO/FIVB/DS

Povezane vesti

Srbija će sutra u Nagoji od 12.20 po srednjeevropskom vremenu igrati protiv Japana u prvoj utakmici Grupe G Svetskog prvenstva.

"Mislim da nismo imali krizu igre, u tom smislu da smo pali u formi, nego jednostavno, što je isto vrlo loše, motiv nije bio na onom nivou na kom je bio dok nismo obezbedili prolaz na fajnal-siks. Očekujem znatno motivisaniju ekupu nego u prethodnom meču protiv Japana", rekao je Terzić.

"Igraćemo kompletni i Tijana (Bošković) je danas trenirala. Nadam se da će rezultat biti drugačiji nego što je to bio slučaj prošli put protiv Japana", rekao je on.

Reprezentativka Tijana Malešević je istakla da ekipa u dobrom raspoloženju dočekuje meč protiv Japana, kao i da će pružiti svoj maksimum.

"Znamo dobro Japan, znamo šta da očekujemo. Svesne smo grešaka iz prethodnog duela s njima. Sutra očekujem težu utakmicu nego što je to bilo, s obzirom na to da će tribine biti pune. Spremne smo, sigurna sam da ćemo prikazati dobru igru, bolju nego u prethodna dva duela", rekla je Maleševićeva.

Ne propustite