Terzić: ''Motivacija uvek mora biti na pristojnom nivou''

Autor: Beta Beta
sreda 03.10.2018.
14:01
Izvor: Beta

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je danas da je zadovoljan maksimalnom pobedom protiv Kazahstana na Svetskom prvenstvu, ali je istakao da fokus i motivacija njegove ekipe moraju da budu na pristojnom nivou na svakoj utak

Beta/FIVB/Ds
Beta/FIVB/Ds

Povezane vesti

Ženska odbojkaška reprezentacija pobedila je danas selekciju Kazahstana sa 3:0 (25:18, 25:16, 25:13), u utakmici četvrtgo kola Grupe D Svetskog prvenstva u Japanu.

"Zadovoljni smo pobedom od 3:0. Sve ide nekim svojim tokom, ali moramo da shvatimo da fokus i motivaciju moramo da držimo na svakoj utakmici na pristojnom nivou, ne samo zbog te utakmice nego i zbog onoga što nam sledi. Moramo da probamo da odigramo blizu nekog svog maksimuma u svakoj situaciji i na svakoj utakmici", rekao je Terzić.

Srbija je tako upisala i četvrtu pobedu u Japanu bez izgubljenog seta i prva je na tabeli Grupe D sa 12 bodova.

"Dovoljno je ovo bilo danas da se pobedi Kazahstan i to ubedljivo, ali sigurno je da u nekim elementima imamo mnogo prostora da budemo bolji, nadam se da ćemo i biti u utakmicama koje slede", rekao je Terzić.

Srbija u petom kolu Grupe D igra protiv Portorika, a Terzić očekuje težu utakmicu od današnje.

"Portoriko je bolja ekipa od Kazahstana, moraćemo da odigramo malo bolje da bismo pobedili. Opet, poslednja je utakmica u grupi i sa tom pobedom idemo dalje s maksimalnim učinkom i sigurno da će biti motiva da se i ta utakmica odigra kako treba. Nadam se da će i devojke to shvatiti i da ćemo završiti ovaj prvi deo na pravi način", rekao je Terzić.

Utakmica Srbija - Portoriko igra se sutra od 6.40.

Ne propustite