Stefanović ponosan na svoje odbojkaše

Autor: Beta Beta
četvrtak 06.04.2017.
00:50
Izvor: Beta

Trener odbojkaša Novog Pazara Saša Stefanović rekao je da najviše žali zbog poraza od Crvene zvezde u drugoj utakmici polufinala plej-ofa.

fivb.com
fivb.com

Povezane vesti

Crveno-beli su u polufinalnoj seriji slavili sa 3:1 u pobedama i plasirali se u finale, a Saša Stefanović je istakao da je ponosan na sve što su njegovi igrači uradili tokom sezone.

"Dobili smo utakmicu u Kupu Srbije na jednu loptu, kao i oni u prvenstvu, pretpostavljam da je tako najpravednije. Žalim što nismo rešili jednu situaciju u drugom meču, čime smo izgubili prednost domaćeg terena. Momci se nišu štedeli, zalagali su se isto protiv Spartaka iz Ljiga, Kleka, Crvene zvezde ili PAOK-a, pa smo svi smo ponosni", rekao je Stefanović.

"Odigrali smo sa Zvezdom sedam zvaničnih mečeva, a imali smo prethodno i dva trening duela, pa se odlično poznajemo. Kolega Dragan Kobiljski je tokom sezone malo lutao sa postavom, ali je na kraju našao dobitnu kombinaciju", dodao je Stefanović.

Novopazarci su u četvrtoj utakmici u Beogradu više puta protestovali zbog odluka sudija Igora Miljkovića i Aleksandra Petrovića.

"Igrači su nervozniji što su utakmice veće. Raste pritisak i više se 'skače' na sudije. Kako se sezona bliži kraju, stiže umor i dolazi do pada koncentracije, što važi i za aktere na terenu i za arbitre. To bi bio moj komentar na jučerašnje suđenje", naveo je Stefanović.

On je ocenio da je Novi Pazar ove sezone imao fenomenalne ljude u ekipi, pre svega po karakteru, kao i da je publika to znala da prepozna.

"Navijači su predstavljali vetar u leđa, vremenom ih je bilo sve više na tribinama. Uprava nas je maksimalno ispratila, bili su uvek uz nas, što se i osetilo. Živeli smo kao porodica, bilo je prelepo. Voleo bih da ostanemo zajedno i sledeće sezone, ali ne znam koliko je to realno. Mnogima je skočila cena. Videćemo, razgovori tek predstoje", kazao je Stefanović.

Odbojkaši Novog Pazara ove sezone ostvarili su najveći klupski uspeh osvajanjem kupa Srbije, kada su na domaćem terenu najpre savladali Crvenu zvezdu (3:2), a u finalu i novosadsku Vojvodinu (3:0).

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JZ4Ever
Thursday, 06.04.2017
12:52

Svaki sport kod nas zvezda i partizan moraju da upropaste.Nevidjena sudijska kradja tokom polufinalnog dvoboja.U Novom Pazaru su sudije u vise navrata izazivale prekid utakmice svojim lopovskim odlukama.Kao i ovaj poslednji mec gde su direktno uticale sudije na rezultat i odvele zvezdu u finale.Da su zasluzeno i sportski pobedili svi bi im iz Novog Pazara cestitali,ovako postali su odvratni