Stanković: ''Bilo bi isto i da smo pobedili...''

Autor: Beta Beta
sreda 06.01.2016.
00:10
Izvor: Beta

Kapiten srpskih odbojkaša Dragan Stanković rekao je danas da je njegova ekipa posle poraza od Poljske u istoj situaciji kao pre utakmice, jer svakako mora da pobedi Nemačku u narednoj utakmici.

Beta/AP Photo/Czarek Sokolowski
Beta/AP Photo/Czarek Sokolowski

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije je izgubila od Poljske sa 3:1 u setovima na početku Grupe A turnira evropskih kvalifikacija za Olimpijske igre, a u drugom kolu će igrati protiv domaćina Nemačke, koja je pobedila Belgiju u prvom meču.

"I da smo dobili, morali bismo da idemo na pobedu protiv Nemačke, tako da smo maltene u istoj situaciji. Moraćemo da damo sve od sebe protiv domaćina, koji će tražiti šansu da obezbedi polufinale. Nadam se da ćemo boljom igrom uspeti da dodjemo do željenog rezultata", rekao je Stanković posle utakmice u Berlinu.

Nikola Jovović je rekao da je protiv Poljske bilo mnogo teško i čestitao je protivniku na fantastičnom meču, koji, kako je istakao, želi što pre da zaboravi.

"Pravili su razliku i prolazile su im mnoge teške lopte. Imali su dan, servirali su fantastično. Mi smo odigrali dobro, lepo je to izgledalo, ali je bilo mnogo teško jer su nas mnogo pritiskali. Ali, videćemo, igraćemo protiv domaćina, dobre ekipe koja ima dva-tri dobra pojedinca. U formi su, fizički su dominantni, ali nadam se da ćemo ih dobiti taktički i tehnički. Biti ili ne biti nam je i nadam se pobedi", rekao je Jovović.

Marko Ivović je dodao da će biti lepo igrati protiv Nemačke pred protivničkom publikom.

"Počeli smo dobro, ali nam je pala koncentracija. Skupo su nas koštali problemi na servisu. Kako god, i da smo pobedili morali bismo da dobijemo i Nemce za dalji prolaz. Mislim da možemo, ali moramo da izvučemo pouke, budemo hladne glave i damo najbolje od sebe. Sutra je novi dan i mislim da ćemo se prikazati u boljem svetlu nego danas", naveo je Ivović.

Utakmica između Srbije i Nemačke igra se u sredu u 18.00.

Ne propustite