Srpkinje u lošoj seriji, ali nema odustajanja!

Autor: Beta Beta
sreda 19.06.2019.
19:45
Izvor: Beta

Trener ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Branko Kovačević rekao je danas da borbenost ne nedostaje podmladjenom timu u Ligi nacija.

EPA/THAIS LLORCA
EPA/THAIS LLORCA

Povezane vesti

"Može se čestitati devojkama na borbenosti i neodustajanju. Protiv Kine koja je u kompletnom sastavu, očekujemo od devojaka isto, da se bore i ne odustaju, pa šta bude", rekao je Kovačević posle poraza od Nemačke u Kini.

Podmladjena selekcija Srbije izgubila je od Nemačke sa 3:1 i tako zabeležila novi poraz u Ligi nacija. Sledi duel sa Kinom.

"Prva dva seta su bila možda i najlošija do sada. Nemačka nam je pravila velike probleme. Trud i želja nisu mogli da daju nikakav rezultat. Posle toga je bilo nešto bolje, sa manje grešaka, ali Nemačka je u ovom sastavu značajno kvalitetnija ekipa", kazao je Kovačević.

Katarina Lazović rekla je da se dešavaju greške koje ne bi smele.

"Baš smo loše počele. Posle smo počele da pronalazimo igru, imale smo mnogo šanse da osvajamo setove, čak i da pobedimo, ali smo pravile greške koje ne smeju da nam se dešavaju", rekla je Lazovićeva.

Njena saigračica Maja Savić je kazala da se nada dobroj igri i dobrom rezultatu protiv Kine.

"Veoma loše smo počele, ali smo već u drugom setu uspele da se vratimo i razigramo. Nismo uspele da opstanemo u ritmu, uvedemo utakmicu u peti set i pobedimo. Mnogo grešaka nas je koštalo, ali sutra je novi dan, igraćemo najopuštenije i pružiti najbolju igru", kazala je Maja Savić.

Srpske odbojkašice će sledeću utakmicu igrati sutra od 13.30 protiv domaćina turnira petog vikenda Kine.

Ne propustite